Select Page

Når vi snakker vedlighold af haven og gården, så er det typisk indenfor felterne anlægsgartnere, ejendomsservice og viceværte! Hos Better.dk har vi sat det for os som mål, at have den bedste oversigt over de felter.

Så når det kommer til noget så jordnært som fliserens, så vil Better også være til stede. Du kan blandt andet kigge på en side som denne om fliserens – den vil helt sikkert være til stede på Better.dk. Særligt når det drejer sig om ejendomsservice i København og forstæderne. Det er en af de måder, hvor Better.dk vil forbedre sig, det er ved at udvikle temasider om forskellige problemstillinger. De temasider de kunne for eksempel omhandle algerens og fliserens, og derved være en mulighed for at vise mange relevante service udbydere frem!

Ikke kun et tema i Hovedstaden

Når vi kigger på Better.dk’s mål og eksistensberettigelse, så er det langt fra kun København, der er målet for Better.dk. Better.dk har til mål at skabe et bedre Danmark, og det er uanset om du hører til på indre Vesterbro eller bor i Borre på det østlige Møn. Uanset om du har behov for en elektriker, tømrer eller murer, så vil vi gerne hjælpe dig. Også hvis det er hjælp til at lave noget selv. Så vil vi også gerne hjælpe dig, derfor kommer der også til at være en stor artikeldatabase her på siden. Denne artikeldatabase ville kunne hjælpe dig med selv at løse dine udfordringer gennem DIY artikler og guides, og på den anden side vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette håndværker, vicevært eller hvad du lige står og mangler!

Et bedre Danmark

Better.dk’s mål er, at være med til at skabe et bedre Danmark, men hvad er et bedre Danmark? For Better.dk er et bedre Danmark et liv med nemmere adgang til serviceydelser, generelt billigere priser på det arbejde du får udført og et Danmark, hvor du ikke skal have en faguddannelse for at gennemskue, hvad der er godt og dårligt, når du har behov for hjælp.

Et bedre Danmark er for os et bedre Danmark for dig som borger i Danmark!

Vi er ikke farvede af ideologier eller religiøse interesser, men vi tager dit parti som forbruger!