Elektriker Ikast

En skarp elektriker i Ikast

Elektriker Ikast – Skal man have lavet el arbejde i Ikast af en el installatør eller elektriker, og dette til en betaling der ikke er alt for uhensigtsmæssig. Så kunne du ikke være kommet til et bedre sted! Her finder du tilbud fra flere elektrikere enten fra eller nær Ikast

Dette er ret nemt! Ved hjælp af nedenstående linkknap kan du modtage tre gode tilbud på arbejde med el og strøm fra elektriker firmaer og el installatører i Ikast.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Autoriseret elektriker i Ikast eller do it yourself

Til rigtig meget el arbejde er det lovpligtigt at have en autoriseret elektriker, og som generel anbefaling siger vi her på better.dk, såfremt du er i tvivl, så få fat på en elektriker. At komme til skade ved elektricitet er aldeles farligt.
Dog ifølge Sikkerhedsstyrelsen så er det lovligt at lave nogle typer for el arbejde uden at være autoriseret el installatør. Det er eksempelvis opgaver som:

  • Ledningstrækning – det vil sige at trække ledninger fra kontakt eller fra udtag til lamper
  • Skifte afbryder – det vil sige at ombytte en afbryder i en el montering
  • Tilslutte køleskab, ovn, komfur og emfan – det vil sige tilslutte et køleskab til en stikkontakt og ovn, komfur og emhætte – dog kun dersom der er en stikprop og dette kan gøres uden brug af værktøj
  • Montere lamper
  • Skifte kontakt og stikprop dog skal du huske ved store apparater, at der skal være jordforbindelse
  • Opsætte tørretumbler og vaskemaskine dog kun med stikprop
  • Udskifte opvaskemaskine det vil sige at skifte din vaskemaskine i Ikast og dog kun dersom der er en stophane og den ordentlige stikprop

El installatør i Ikast – Men hvorfor?

Skal du have hårde hvidevarer eller andet arbejde med el installeringer i Ikast, så er det en rigtig fin idé at kontakte 3Byggetilbud. 3Byggetilbud har håndværkere tilknyttet fra hele Danmark, herunder elektrikere fra Ikast. Der kan være mange penge at hente ved at få 3 tilbud.

Alt du skal foretage sig er at trykke på linket nedenfor, og så ville man kunne bestille 3 uforpligtende forslag fra 3Byggetilbud i Ikast.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Ekstra: Står du også og skal bruge en blikkenslager i Ikast

Så tag et kig på denne side. Her finder du masser af information om VVS arbejde. Se hyperlink lige her: VVS Ikast

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012