Select Page

Forsikringer er noget som vi ikke må gå ned på. Alt for mange danskere tror, at de er forsikret optimalt, og havner i økonomiske kriser hvert eneste år, da deres forsikringer simpelthen ikke lige dækker det, som de er blevet udsat for eller har brug for.

 

Hvad har du egentligt brug for?

Ulykkesforsikring, bilforsikring, elektronikforsikring, rejseforsikring, indboforsikring, ansvarsforsikring, livsforsikring, sundheds forsikring og kaskoforsikring. Listen er lang og faktisk endnu længere end det.

De mest populære og måske også de vigtigste forsikringer i Danmark er indbo-, ulykke- og ansvarsforsikring.

Det kan koste dig dyrt, hvis du ikke prioriterer og sikrer dig selv via forsikringer.

Hvad du helt præcis har brug for kommer an på hvordan at din boligsituation og dit liv er indrettet. Du kan som oftest få rabat hos de forskellige selskaber, hvis du køber alle dine forsikringer eller flere igennem den samme.

 

Hvordan kan du mindske og måske undgå at bliver offer for snyd og tab

De fleste af os har igennem livets gang været offer for en eller anden form for snyd – vi føler i hvert fald nok alle sammen, at vi er blevet snydt i den ene eller den anden situation.

Forsikringer er selvfølgelig vigtige. Men der er også rigtig mange ting, som vi kan gøre for at sikre os selv på forkant, og som forsikringer ikke kan hjælpe os med. Der findes desværre endnu ikke en forsikring for dum opførsel og dårlige beslutninger.

Har uheldet for eksempel været ude for en anden end dig, og har de fået stjålet deres ejendele, så er det oftest sådan, at tyvene gerne vil videresælge deres tyvekoster hurtigst muligt, så de ikke længere har dem i deres varetægt.

Står du i en situation hvor, at du skal ud og anskaffe dig en bil for første gang, så er det meget muligt at valget falder på en brugt bil. Endnu en ting som kræver en forsikring. Men før du overhovedet har købt din nye bil, så skal du sørge for at undersøge, at bilen rent faktisk har den ejer, som sælger påstår. Du kan få hjælp til at finde ejer af en bil, hvis du er det mindste i tvivl om troværdigheden hos sælgeren.

Vidste du i forvejen godt, at det er dit ansvar som køber at sørge for, at de produkter og varer som du køber, ikke er tyvekoster? Har du købt et brugt produkt, som senere viser sig at være en tyvekost, så er du som køber rigtig dårlig stillet, og har ikke ret til at få det beløb igen, som du har brugt på produktet.

 

Har du sikret dig selv optimalt?

Udover at sikre dig selv via forsikringer, så kan du også sikre dig selv og dine nærmeste ved tilfælde af ulykke og dødsfald.

Det er værd at tjekke op på hvad og hvilket ansvar, som du efterlader til dine nærmeste, hvis uheldet skulle være ude. Dine nærmeste har i sådan en situation nok at tænke over i forhold til valg om privat skifte eller advokathjælp, bisættelse eller begravelse og noget helt tredje.

Er du en af dem, som har et klart overblik over hvad, at dine forsikringer dækker? Lige så vel som der er mange, der ikke er dækket optimalt, lige så vel er der mange, som er overforsikret og har dobbeltforsikring.

Det kan være fornuftigt at indhente tilbud rundt omkring hos forskellige selskaber, og det kan betale sig at kontrollere hvordan, at du helt præcis er dækket i forskellige situationer.