Select Page

Hvis du driver en virksomhed, uanset om det er en virksomhed med 5 ansatte eller måske 500 ansatte eller 5000 ansatte.½

Så ved du at løn og lønkroner er noget der har stor betydning for forretningen, og kræver meget af den likviditet der skal igennem, for at drive og udvikle virksomheden.

Sammen med dit lønsystem, et som fx. Dataløn, kan du tilpasse din virksomheds resultater, og samtidig også maximere årets resultat, fordi der er mange ting der bliver gjort lettere og mere tilgængeligt for dig og din forretning.

Lønsystemet hjælper dig godt på vej

Allerede efter din første ansatte, vil du hurtigt opdage, at lønsystemet vil blive din bedste ven, fordi det sparer dig for en masse administration og en masse tid i hverdagen, som du kan bruge på at udvikle din forretning yderligere.

Når du først kan tage hovedpiner som A-skat, AM bidrag, feriepenge og pension m.m. ud af hovedet, så begynder der at blive skabt noget smukt.

Det giver dig nemlig friheden til at lægge det administrative ved at have medarbejdere fra dig, og påskønne de folk der skaber resultater for din virksomhed i stedet.

Gør det lettere for dine medarbejdere

Som medarbejder har man ofte mange spørgsmål om sin ansættelse, især når der er påvirkninger udefra.

Det er uanset om der fx. Sker ændringer i ferieloven, som vi jo har set i perioden mellem 2018 og 2020, som jo havde en god grobund for spørgsmål.

Eller hvis vi oplever en pandemi som Corona, så opstår der en masse spørgsmål relateret til om der er arbejde, eller for virksomhederne, om de kan benytte sig af nogle af de hjælpepakker der bliver sat sammen af regeringen.

Fælles for disse udfordringer, er at man som virksomhed har behov for at have nogle i ryggen, der kan hjælpe med at forklare hvordan det påvirker din virksomhed.

Her kan dit lønsystem, et system som Dataløn hjælpe dig med al den nødvendige information, der skal til for at du er velinformeret om ændringerne.

Kommunikation er nøglen til success

Hvis du kan finde ud af at kommunikere med dine medarbejdere, så er du et meget stort skridt fremme i den gode retning.

Sammen kan I åbne for kommunikation, der sikrer at du og dine medarbejdere ved hvad der sker i virksomheden og samfundet, der kan påvirke dem, deres arbejde og deres fremtidige arbejdsforhold.

Og hvis du er ærlig og åben, så skaber det samtidig en god stemning, der kan være med til at styrke det tillidsforhold der behov for.

Sammen skabes der de rette resultater

Når du står sammen med dine medarbejdere, så kan i skabe nogle resultater der kan bære virksomheden fremad.

Det er et fælles projekt at udvikle en virksomhed, som du og dine medarbejdere kan arbejde hårdt på, og samtidig høste frugten af jeres arbejde, og skabe nogle resultater.

Og når der er ro på det administrative, så er det lettere at fordybe sig i forretningen, så man ikke skal have hovedpine over løn, feripenge, skatter og meget andet.