Select Page

Som nystartet softwarevirksomhed skal man desværre løbe lidt stærkere end de etablerede – også når det gælder møblering af egne erhvervslokaler, for man har selvsagt ikke den største kapital til at starte med. Derfor gik vi på jagt efter brugte konferencestole, som vi kunne indrette vores mødelokaler med, for selv om vi var nystartet, ville vi jo gerne gøre et godt indtryk på vores erhvervskunder fra starten af, når de kom på besøg.

En af partnerne i softwarevirksomheden er tidligere møbeluddannet, så han har nogle rigtig gode forbindelser til forskellige møbelforhandlere fra tidligere, herunder internetforretningen, Holmris, som sælger gode brugte konferencestole til fornuftige priser.

Brugte konferencestole fås også i smukt og stilrent design

Vi andre var lidt skeptiske i starten, men da vi så deres udvalg af brugte konferencestole på internettet, blev vi så absolut duperet. Ikke alene havde de et vældig godt udvalg af både nye og brugte konferencestole – de havde sågar brugte konferencestole fra de lidt dyrere adresser i lille Danevang til salg. Dét så vi straks muligheder i, for det, mente vi, ville imponere vores kunder. Så vi henvendte os fluks til Holmris med henblik på at høre nærmere om kvalitet, pris og fragt.

Som vi erfarede, er Holmris absolut et besøg værd for alle der interesserer sig for både nye og brugte møbler. De har alle afskygninger af møblement til enhver lejlighed. For os, som mest var på jagt efter brugte konferencestole, var vi faktisk så heldige at erhverve os otte styks Carl Hansen Elbow Chair. De passede perfekt til vores eksisterende konferencebord i samme træsort, og lige pludselig kom der vældig god stil over vores ellers så kedelige mødelokale for vores eksterne forretningsforbindelser.

Vi gjorde også en rigtig god handel omkring brugte konferencestole til os fem partnere på pinden – seks styks Engelbrechts Joint med god rygstøtte og armlænd – så kunne vi da se rigtig businessagtige ud, når vi alle fem sad på pinden og tronede som de vigtigste VIPs i firmaet. Det, syntes vi, var sjovt at tænke på.

Mærsk har forstand på kvalitet når det gælder brugte konferencestole

Med en møbelhandler som Holmris og en brugte møbler-leverandør som selveste Mærsk, kan man ikke forvente andet end det allerbedste inden for brugte konferencestole, og vi var da bestemt heller ikke skuffede over vores lille stolehandel hos Holmris den dag.

På det seneste har vi haft en del nye kunder på besøg i vores konferencelokale, og vi er faktisk holdt op med at vædde om, hvorvidt de kommenterer på vores møblement som noget af det første, de gør, når de kommer ind i lokalet. For det gør de – hver gang. Og det er altid de fantastiske brugte konferencestole af Carl Hansen, som får den største opmærksomhed før noget andet. Det bekræfter os bare i, at vi ikke alene har et vældig godt forretningskoncept – vi har også virkelig god smag.