Få 3 bud på VVS’er i Allinge – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS’er i Allinge

VVS Allinge – Hvis du har brug for en blikkenslager til dit VVS projekt i Allinge, så læs med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til skarpe priser.

Så snart man skal klare dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i Allinge, så kan du modtage dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager firma eller VVS i Allinge med 3Byggetilbud – Hvorfor?

Det er virkelig ikke så underligt. Hvis man kontakter en blikkenslager virksomhed eller VVS installatør i Allinge direkte, så forventer virksomheden til at starte med ikke, at der er andre spillere om buddet.
Det gælder alle slags opgaver, men særligt de små projekter til mindre end 20-30.000 kr. Derfor vil den typiske VVS installatør i Allinge sætte prisen på jobbet uden at forholde sig til til at de skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslagermester firmaer i Allinge og det omliggende område.
På den måde vil prisen typisk blive markant højere end hvis man sender sin udfordring videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive sat på udbud til blikkenslager montører og kompetente VVS firmaer, der er klar over at andre også får muligheden for byder på opgaven. På den måde vil du modtage markant bedre prissætninger på dit projekt!

Man ville kunne få tre tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS installatører her. Her kan du også finde ud af mere om ideen:

Checkliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS firma i Allinge

Hvis du indsender en fremstilling af din opgave på 3Byggetilbud, så kan det være en god ide, at lave beskrivelsen af opgaven så detaljeret som overhovedet mulig. Det gør, at du kan få de optimale og mest eksakte bud.
Hvis man ikke har helt styr på de tekniske begreber, så prøv at forklare udfordringen og det resultat som du gerne vil have, så godt du kan i et helt normalt sprog. Når det kommer til stykket er det mindre vigtigt om man navngiver en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Man skal nok blive forstået alligevel!
Såfremt der vil være ting, som der skulle være uvished om hvordan det vil se ud, så forklar også at blikkenslager virksomheden og VVS installatøren er velkommen til at komme med et oplæg der! Generelt des mere du skriver, jo lettere er det for de kompetente blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at udvikle professionelle forslag på løsninger til din udfordring.

Så snart man modtager 3 bud så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagervirksomheden eller VVS installatøren en del af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Virker tilbuddet godt og gennemtænkt – især ved større løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men naturligvis er prisen en væsentlig faktor – bare ikke se dig alt for blin på prisen som den ene faktor for at vælge din nye blikkenslager i Allinge
 • Læs mere om den VVS’er eller blikkenslager du tænker på at vælge på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er løsningen bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Har blikkenslageren flere års erfaring? – er pågældende ganske grøn eller en erfaren ræv i VVS faget

Ovenstående er blot vores vejledende råd. En af de vigtigste ting er at følge sin fornemmelse i maven for om dette her skulle være et godt tilbud eller ikk!

Har du brug for en blikkenslagermester eller vvs installatør?

Adskillige ved ikke der kan være en lille forskel på en VVS’er og en blikkenslagermester, men når det kommer til stykket er det ikke det samme. En blikkenslagermester vil generelt lave projekter udenfor, mens en VVS installatør som oftest laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers projekter kunne for eksempel bestå i:

 • Inddækning af skorsten og håndtering af vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Montering af nedløb
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs opgaver er eksempelvis:

 • Installation af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstalleringer i køkkener og badeværelse
 • Installering af brusebade, karbade og håndvaske
 • Opsætning af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgaver i Allinge

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS opgave i Allinge, så skriv endelig nedenunder. Dette gælder selvom om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagere i Allinge eller har andre erfaringer med VVS i Allinge eller bare overordnet! Det gælder uagtet om du er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012