Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS’er i Gråsten

VVS Gråsten – Når du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS arbejde i Gråsten, så læs med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til skarpe priser.

Når man skal klare dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS arbejde i Gråsten, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

Blikkenslager eller VVS i Gråsten med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det giver virkelig god mening! Såfremt man kontakter en blikkenslager virksomhed eller VVS montør i Gråsten direkte, så regner firmaet til at starte med ikke, at der er andre leverandører om tilbuddet.
Det gælder for så vidt alle typer jobs, men specielt de små projekter til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Derfor vil den typiske VVS installatør i Gråsten prissætte projektet uden at forholde sig til til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager firmaer i Gråsten og det omliggende område.
Således vil prisen typisk blive markant højere end hvis man sender sin udfordring videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive udbudt til blikkenslager firmaer og professionelle VVS montører, der vil være bevidste om at andre også får muligheden for giver et bud på projektet. På den måde vil du modtage rigtig meget bedre prissætninger på dit arbejde!

Man ville kunne modtage flere tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS montører lige her, hvor du også kan finde ud af mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS firma i Gråsten

Hvis man indsender en fremstilling af din udfordring på 3Byggetilbud, så kan det være en fin ide, at skabe opgavebeskrivelsen så detaljeret som overhovedet mulig. Det gør, at du kan modtage de bedst mulige og mest præcise forslag.
Hvis man ikke har styr på de tekniske termer, så prøv at beskrive udfordringen og den løsning som du ønsker, så godt du kan i et helt almindeligt sprog. Når det kommer til stykket er det mindre vigtigt om du navngiver en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Du skal nok blive forstået alligevel!
Dersom der er ting, som der skulle være uvished om hvorledes det vil se ud, så forklar også at blikkenslager virksomheden og VVS montøren er velkommen til at komme med et forslag der! Generelt des mere du skriver, jo lettere er det for de kompetente blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at komme med professionelle tilbud på løsninger til din opgave.

Når du får 3 bud så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager firmaet eller VVS montøren en del af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om lige her)
 • Virker forslaget godt og tænkt godt igennem – fortrinsvis ved større løsninger
 • Bedst er ikke altid det det billigste – men naturligvis er prisen en essentiel parameter – blot ikke se dig blind på prisen som eneste faktor for at udpege din nye blikkenslagermester i Gråsten
 • Find ud af mere om det firma du tænker på at vælge på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Har blikkenslager firmaet mange års erfaring? – er vedkommende helt ny eller en rutineret ræv i VVS faget

Dette er blot vores vejledende tips. Noget af det vigtigste ting er at følge sin intuition for om det her er et godt tilbud eller ikke!

Hvad har du brug for en blikkenslagermester eller VVS firma?

Adskillige forstår ikke at der er en lille forskel på en VVS’er og en blikkenslager virksomhed, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil generelt foretage opgaver udenfor, mens en VVS montør som regel laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers jobs kunne eksempelvis være:

 • Skorstensinddækning og vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Installation af nedløb
 • Tagarbejde
 • Tagrenovering

En VVS montørs opgaver er eksempelvis:

 • Installering af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og service og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Installation af afløb i køkkener og badeværelser
 • Montering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Montering af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

Bemærkninger til VVS arbejde i Gråsten

Har du en anmærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS arbejde i Gråsten, så kommenter endelig nedenunder. Det gælder uanset om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Gråsten eller har andre erfaringer med VVS i Gråsten eller bare in general! Det gælder uanset om man er privat eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012