Få 3 bud på VVS’er i Hjørring – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 tilbud på blikkenslager eller VVS’er i Hjørring

VVS Hjørring – Hvis du leder efter en blikkenslager til dit VVS arbejde i Hjørring, så læs med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagerfirmaer til skarpe priser.

Hvis du skal klare din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i eller omkring Hjørring, så kan du få dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager firma eller VVS i Hjørring med 3Byggetilbud – Sådan gør man

Det giver ganske god mening! Såfremt man tager kontakt til en blikkenslager eller VVS installatør i Hjørring direkte, så formoder virksomheden til at starte med ikke, at der er andre leverandører om buddet.
Det gælder alle arter af projekter, men specielt de små arbejde til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Derfor vil den typiske VVS installatør i Hjørring prissætte opgaven uden at tage hensyn til at virksomheden skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslagermester firmaer i Hjørring og det omkringliggende område.
Derfor vil prisen ofte være markant højere end hvis du sender sin udfordring videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager installatører og dygtige VVS installatører, som er klar over at andre også giver et tilbud på jobbet. På den måde vil du få markant bedre priser på dit projekt!

Man kan få 3 bud på blikkenslagerfirmaer og VVS firmaer lige her, hvor du også kan læse mere om konceptet:

Huskeliste til valg af blikkenslagermester og VVS installatør i Hjørring

Når man indsender en fremstilling af din udfordring på 3Byggetilbud, så er det en fordelagtig ide, at lave opgavebeskrivelsen så udførlig som mulig. På den måde får du de optimale og mest præcise forslag.
Hvis man ikke har kontrol på de tekniske begreber, så beskriv udfordringen og den løsning som du ønsker, så godt du kan med almindeligt dansk. Når det kommer til stykket er det ikke det afgørende om du kalder en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Du vil blive forstået alligevel!
Såfremt der kan være ting, som du er i i vildrede om hvorledes det skal se ud, så beskriv også at blikkenslageren og VVS firmaet gerne må komme med et bud der! Typisk jo mere detaljeret du skriver, des nemmere er det for de kompetente blikkenslagere og VVS montører at komme med kompetente forslag på løsninger til din opgave.

Når du får 3 forslag så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagervirksomheden eller VVS’eren medlem af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om her)
 • Er buddet godt og gennemtænkt – særligt ved store løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men naturligvis er prisen en betydelig faktor – bare ikke stir dig blind på prisen som den eneste faktor for at vælge din nye blikkenslagermester i Hjørring
 • Læs mere om den virksomhed du overvejer på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han helt uerfaren eller en rutineret ræv i VVS faget

Dette er bare vores vejledende tips. Noget af det vigtigste ting er at følge sin fornemmelse i maven for om dette her er et godt forslag eller ikk!

Har du brug for en blikkenslagermester eller vvs installatør?

Rigtig mange forstår ikke der kan være en lille forskel på en vvs virksomhed og en blikkenslagermester, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslagermester vil typisk foretage opgaver udendørs, mens en VVS installatør som regel udfører arbejde indendøre.

En blikkenslagers jobs kan for eksempel være:

 • Skorstensinddækning og vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Nedløbsmontering
 • Tagarbejde
 • Tagrenovering

En VVS montørs jobs er for eksempel:

 • Montering af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og service og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Installering af afløb i køkken og badeværelse
 • Installation af håndvaske, karbade og brusebade
 • Opsætning af vandmåler
 • Gasanlægsinstallering

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS opgaver i Hjørring

Har du en kommentar til blikkenslagere eller VVS opgaver i Hjørring, så kommenter endelig nedenfor. Det gælder selvom om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, udfordringer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Hjørring eller har andre erfaringer med VVS i Hjørring eller blot overordnet! Det gælder uanset om man er privat eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012