Få 3 bud på VVS’er i Ikast – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Ikast

VVS Ikast – Når du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS arbejde i Ikast, så følg med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagerfirmaer til skarpe priser.

Så snart man skal klare din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS arbejde i Ikast, så kan du få dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Ikast med 3Byggetilbud – Sådan gør man

Det giver overordentlig god mening! Såfremt man tager kontakt til en blikkenslager eller VVS firma i Ikast direkte, så forventer firmaet som udgangspunkt ikke, at der kan være andre udbydere om buddet.
Det gælder for så vidt alle typer opgaver, men særligt de små projekter til priser på mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Ikast vurdere prisen på opgaven uden at tage hensyn til at de skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslagermester firmaer i Ikast og det nærliggende område.
På den måde vil prisen generelt være markant højere end hvis du indsender sit projekt videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager montører og kompetente VVS montører, som vil være klar over at andre også giver et tilbud på jobbet. På den måde vil du modtage meget bedre prissætninger på dit projekt!

Du kan modtage flere bud på blikkenslagerfirmaer og VVS installatører her. Her kan du også læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS montør i Ikast

Når man indsender en beskrivelse af din opgave på 3Byggetilbud, så er det en hensigtsmæssig ide, at skabe opgavebeskrivelsen så detaljerig som overhovedet mulig. På den måde får du de bedst mulige og mest præcise tilbud.
Hvis du ikke skulle have kontrol på de professionelle udtryk, så beskriv udfordringen og det resultat som du gerne vil have, så godt du kan i et helt almindeligt sprog. Når det kommer til stykket er det mindre vigtigt om du navngiver en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Man skal nok blive forstået!
Dersom der kan være elementer, som der er usikkerhed om hvordan det vil se ud, så beskriv også at blikkenslagerfirmaet og VVS montøren er velkommen til at komme med et forslag der! Generelt jo mere du skriver, des nemmere er det for de professionelle blikkenslagerfirmaer og VVS montører at komme med professionelle bud på løsninger til din opgave.

Så snart man modtager Tre forslag så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagervirksomheden eller VVS installatøren medlem af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse om lige her)
 • Virker forslaget godt og tænkt godt igennem – hovedsagelig ved større løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en betydningsfuld faktor – bare ikke se dig alt for blin på prisen som eneste faktor for at vælge din nye blikkenslager eller VVS’er i Ikast
 • Find ud af mere om den VVS’er eller blikkenslager du overvejer på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er løsningen bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han ganske grøn eller en rutineret ræv i VVS branchen

Dette er bare vores vejledende tip. Noget af det vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om dette her skulle være et godt tilbud eller ikk!

Har du brug for en blikkenslagermester eller vvs installatør?

Rigtig mange ved ikke der er forskel på en vvs installatør og en blikkenslager virksomhed, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil udpræget lave jobs udendørs, mens en VVS montør som regel udfører arbejde inde i huset.

En blikkenslagers jobs kan eksempelvis være:

 • Inddækning af skorsten og vindskeder
 • At opsætte og renovere tagrender
 • Nedløbsmontering
 • Hjælp med tagarbejde
 • Tagrenovering

En VVS montørs opgaver er eksempelvis:

 • Opsætning af rør indenfor
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Installering af afløb i køkkener og badeværelser
 • Installering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Montering af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS projekt i Ikast

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS arbejde i Ikast, så skriv endelig nedenunder. Dette gælder selvom om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, brug af fittings, blik, problemer og resultater, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Ikast eller har andre erfaringer med VVS i Ikast eller bare generelt! Det gælder uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012