Få 3 bud på VVS’er i Nørrebro – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 bud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Nørrebro

VVS Nørrebro – Når du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Nørrebro, så læs med lige her, og find gode blikkenslagere til skarpe priser.

Hvis man skal klare din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i eller omkring Nørrebro, så kan du modtage dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS firma i Nørrebro med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det giver ganske god mening! Dersom man kontakter en blikkenslager eller VVS virksomhed i Nørrebro direkte, så formoder firmaet til at starte med ikke, at der kan være andre udbydere om tilbuddet.
Det gælder for så vidt alle arter af projekter, men særligt de små projekter til mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Nørrebro sætte prisen på projektet uden at tage hensyn til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslagermester firmaer i Nørrebro og det nærliggende område.
Derfor vil prisen ofte være noget højere end hvis man sender sin udfordring videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager montører og professionelle VVS firmaer, der vil være bevidste om at andre også byder på opgaven. Det gør, at du vil få markant bedre prissætninger på dit arbejde!

Du kan modtage flere tilbud på blikkenslagere og VVS installatører her. Her kan du også læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Checkliste til valg af blikkenslager og VVS installatør i Nørrebro

Når du sender en skildring af dit job på 3Byggetilbud, så kan det være en fordelagtig ide, at gøre opgavebeskrivelsen så udførlig som mulig. På den måde får man de bedst mulige og mest eksakte forslag.
Såfremt man ikke har kontrol på de professionelle termer, så beskriv opgaven og den løsning som du ønsker, så godt som du kan i et helt normalt sprog. Når det kommer til stykket er det ikke det afgørende om du navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Man vil blive forstået!
Dersom der kan være elementer, som der er usikkerhed om hvordan det vil se ud, så beskriv også at blikkenslager virksomheden og VVS montøren er velkommen til at komme med et udkast der! Typisk des mere detaljeret du skriver, jo nemmere er det for de kompetente blikkenslagere og VVS montører at levere kompetente bud på løsninger til din udfordring.

Når du får Tre forslag så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS installatøren medlem af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Virker forslaget godt og tænkt godt igennem – især ved store løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en essentiel parameter – blot ikke stir dig alt for blin på prisen som eneste parameter for at finde din nye blikkenslager i Nørrebro
 • Læs mere om de virksomheder du overvejer på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er forslaget bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor meget vil materialer i så fald koste
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er pågældende helt uerfaren eller en rutineret ræv i VVS faget

Dette er bare vores vejledende tip. Noget af det vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om dette her er et godt tilbud eller ikke!

Har du brug for en blikkenslager eller vvs montør?

Adskillige ved ikke der er en markant forskel på en vvs montør og en blikkenslagermester, men når det kommer til stykket er det ikke det samme. En blikkenslager vil generelt foretage projekter udenfor huset, mens en VVS installatør oftest laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers projekter kunne eksempelvis være:

 • Skorstensinddækning og inddækning af vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Montering af nedløb
 • Tagarbejde
 • Tagrenovering

En VVS montørs opgaver er eksempelvis:

 • Installation af rør inden i huset
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Installering af afløb i køkkener og badeværelser
 • Installering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installering af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS projekt i Nørrebro

Har du en kommentar til blikkenslagere eller VVS opgaver i Nørrebro, så skriv endelig under teksten. Det gælder selvom om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Nørrebro eller har andre erfaringer med VVS i Nørrebro eller bare in general! Det gælder uagtet om man er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012