Få 3 bud på VVS’er i Odder – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS firma i Odder

VVS Odder – Når du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Odder, så følg med lige her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til skarpe priser.

Så snart du skal fixe dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i Odder, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS virksomhed i Odder med 3Byggetilbud – Hvorfor?

Det giver rigtig god mening! Dersom man kontakter en blikkenslagermester eller VVS installatør i Odder direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der kan være andre udbydere om buddet.
Det gælder for så vidt alle slags jobs, men specielt de små arbejde til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Odder prissætte jobbet uden at tage hensyn til at virksomheden skal konkurrere med andre VVS montører og blikkenslager firmaer i Odder og det omliggende område.
På den måde vil prisen ofte være noget højere end hvis du sender sit projekt videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive sat på udbud til blikkenslager installatører og dygtige VVS installatører, der vil være klar over at andre også giver et tilbud på projektet. På den måde vil du få meget bedre priser på dit arbejde!

Man kan modtage tre tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS virksomheder lige her. Her kan du også læse mere om ideen:

Checkliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS montør i Odder

Hvis du indsender en fremstilling af din opgave på 3Byggetilbud, så kan det være en fordelagtig ide, at lave beskrivelsen af opgaven så detaljerig som mulig. På den måde får du de bedst mulige og mest præcise bud.
Hvis man ikke skulle have helt styr på de professionelle udtryk, så prøv at forklare projektet og den slutløsning som du gerne vil have, så godt som du kan i et helt almindeligt sprog. Når det kommer til stykket er det underordnet om du navngiver en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Du vil nok blive forstået alligevel!
Hvis der kan være elementer, som du er i tvivl om hvorledes det skal se ud, så forklar også at blikkenslager virksomheden og VVS firmaet er velkommen til at komme med et udkast der! Typisk jo mere du beskriver, des nemmere er det for de kompetente blikkenslagerfirmaer og VVS montører at udvikle professionelle tilbud på løsninger til din udfordring.

Når du får Tre forslag så kan det være vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS montøren medlem af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse mere om lige her)
 • Er tilbuddet godt og tænkt godt igennem – hovedsagelig ved store løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men naturligvis er prisen en betydningsfuld parameter – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som eneste faktor for at udpege din nye blikkenslagermester i Odder
 • Find ud af mere om den VVS’er eller blikkenslager du tænker på at vælge på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske forslag på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det eksklusiv materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han fuldstændig uerfaren eller en rutineret ræv i VVS branchen

Ovenstående er bare vores vejledende råd. En af de vigtigste ting er at følge sin intuition for om dette her er et godt forslag eller ikke!

Har du brug for en blikkenslagermester eller VVS’er?

Adskillige forstår ikke der kan være en markant forskel på en vvs montør og en blikkenslagermester, men det er egentlig ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil generelt udføre jobs udenfor huset, mens en VVS montør som oftest udfører arbejde indendøre.

En blikkenslagers projekter kunne eksempelvis bestå i:

 • Skorstensinddækning og vindskeder
 • At opsætte og renovere tagrender
 • Montering af nedløb
 • Tagarbejde
 • Tagrenovering

En VVS installatørs arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • Installering af rør indendøre
 • Vedligehold og service og renovation af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Montering af afløb i køkkener og badeværelser
 • Montering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installering af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS arbejde i Odder

Har du en slutbemærkning til blikkenslagere eller VVS projekt i Odder, så skriv endelig nedenunder. Det gælder uanset om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Odder eller har andre erfaringer med VVS i Odder eller bare generelt! Det gælder selvom om du er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012