Få 3 bud på VVS’er i Ølsted – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS firma i Ølsted

VVS Ølsted – Hvis du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS opgave i Ølsted, så læs med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til rimelige priser.

Så snart du skal fixe dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS arbejde i Ølsted, så kan du modtage dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS virksomhed i Ølsted med 3Byggetilbud – Hvorfor?

Det giver ganske god mening! Hvis du tager kontakt til en blikkenslagermester eller VVS i Ølsted direkte, så forventer firmaet som udgangspunkt ikke, at der er andre udbydere om tilbuddet.
Det gælder alle typer projekter, men specielt de små opgaver til mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Ølsted sætte prisen på opgaven uden at forholde sig til til at virksomheden skal konkurrere med andre VVS montører og blikkenslager firmaer i Ølsted og det omkringliggende område.
På den måde vil prisen ofte blive markant højere end hvis man sender sit projekt videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager montører og dygtige VVS firmaer, der vil være bevidste om at der også er andre der byder på projektet. På den måde vil du modtage meget bedre priser på dit arbejde!

Du ville kunne modtage flere tilbud på blikkenslagere og VVS virksomheder her, hvor du også kan finde ud af mere om konceptet:

Huskeliste til valg af blikkenslagermester og VVS montør i Ølsted

Når du sender en fremstilling af dit job på 3Byggetilbud, så kan det være en god ide, at gøre opgavebeskrivelsen så udførlig som overhovedet mulig. Det gør, at du kan modtage de bedst mulige og mest eksakte tilbud.
Hvis man ikke har kontrol på de faglige udtryk, så prøv at beskrive projektet og det resultat som du gerne vil have, så godt du kan på normalt dansk. Når alt kommer til alt er det underordnet om man kalder en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Du vil blive forstået alligevel!
Dersom der er elementer, som du er i i vildrede om hvordan det vil se ud, så forklar også at blikkenslageren og VVS montøren gerne må komme med et forslag der! Typisk jo mere detaljeret du beskriver, des nemmere er det for de kompetente blikkenslagerfirmaer og VVS montører at levere professionelle forslag på løsninger til dit projekt.

Så snart du får 3 tilbud så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager firmaet eller VVS installatøren medlem af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse mere om her)
 • Er tilbuddet velovervejet og tænkt godt igennem – navnlig ved store løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men naturligvis er prisen en væsentlig faktor – bare ikke stir dig blind på prisen som eneste faktor for at vælge din nye blikkenslager i Ølsted
 • Find ud af mere om den VVS’er eller blikkenslager du overvejer på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er forslaget bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er pågældende helt grøn eller en erfaren ræv i VVS branchen

Ovenstående er blot vores vejledende tip. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om dette her kan være et godt forslag eller ikke!

Hvad har du brug for en blikkenslagermester eller vvs montør?

Virkelig mange ved ikke der er forskel på en VVS’er og en blikkenslager virksomhed, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager vil udpræget lave projekter udenfor huset, mens en VVS montør oftest laver arbejde indenfor.

En blikkenslagers jobs kan eksempelvis bestå i:

 • Inddækning af skorsten og håndtering af vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Nedløbsmontering
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs opgaver er for eksempel:

 • Opsætning af rør indendøre
 • Vedligehold og service og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Installation af afløb i køkken og badeværelser
 • Montering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installation af vandmåler
 • Opsætning og vedligehold af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgaver i Ølsted

Har du en kommentar til blikkenslagerfirmaer eller VVS projekt i Ølsted, så skriv endelig nedenunder. Dette gælder uanset om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, udfordringer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Ølsted eller har andre erfaringer med VVS i Ølsted eller blot overordnet! Det gælder uanset om man er privat eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012