Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS’er i Tønder

VVS Tønder – Når du leder efter en blikkenslager til dit VVS arbejde i Tønder, så følg med lige her, og find gode blikkenslagere til gode priser.

Hvis man skal fixe dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i Tønder, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

Blikkenslager firma eller VVS firma i Tønder med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det giver ganske god mening! Dersom man kontakter en blikkenslagermester eller VVS firma i Tønder direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre udbydere om buddet.
Det gælder alle slags opgaver, men specielt de små opgaver til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Tønder vurdere prisen på jobbet uden at forholde sig til til at virksomheden skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager firmaer i Tønder og det nærliggende område.
På den måde vil prisen generelt blive markant højere end hvis du indsender sit projekt videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive sat på udbud til blikkenslager installatører og kompetente VVS installatører, der er bevidste om at andre også får muligheden for byder på jobbet. På den måde vil du modtage markant bedre prissætninger på dit arbejde!

Du kan få 3 tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS virksomheder her, hvor du også kan finde ud af mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Checkliste til valg af blikkenslagermester og VVS’er i Tønder

Når du indsender en beskrivelse af din opgave på 3Byggetilbud, så er det en fordelagtig ide, at skabe opgavebeskrivelsen så udførlig som overhovedet mulig. På den måde får du de bedst mulige og mest præcise bud.
Såfremt man ikke skulle have kontrol på de professionelle udtryk, så beskriv udfordringen og det resultat som du ønsker, så godt som du kan i et helt almindeligt sprog. Når alt kommer til alt er det mindre vigtigt om du navngiver en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Du vil nok blive forstået alligevel!
Dersom der kan være ting, som du er i tvivl om hvorledes det vil se ud, så beskriv også at blikkenslagervirksomheden og VVS virksomheden er velkommen til at komme med et forslag der! Generelt des mere detaljeret du skriver, jo lettere er det for de professionelle blikkenslagere og VVS montører at levere professionelle bud på løsninger til dit projekt.

Når du modtager 3 forslag så kan det være vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS’eren medlem af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om her)
 • Er buddet velovervejet og tænkt godt igennem – fortrinsvis ved større løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men selvfølgelig er prisen en essentiel parameter – bare ikke stir dig blind på prisen som den ene faktor for at vælge din nye blikkenslager eller VVS’er i Tønder
 • Find ud af mere om den virksomhed du overvejer på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er løsningen bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er pågældende fuldstændig ny eller en rutineret ræv i VVS branchen

Ovenstående er bare vores vejledende råd. Noget af det vigtigste ting er at følge sin intuition for om det her er et godt tilbud eller ej!

Har du brug for en blikkenslager virksomhed eller vvs installatør?

Rigtig mange ved ikke at der kan være forskel på en vvs installatør og en blikkenslager virksomhed, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil generelt lave projekter udendørs, mens en VVS installatør oftest udfører arbejde inde i huset.

En blikkenslagers arbejde kunne for eksempel være:

 • Inddækning af skorsten og vindskeder
 • At sætte tagrender op
 • Nedløbsmontering
 • Hjælp med tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs jobs er eksempelvis:

 • Installation af rør indenfor
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med varme, ventilation og sanitet
 • Afløbsinstalleringer i køkkener og badeværelser
 • Installation af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installation af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

Bemærkninger til VVS opgave i Tønder

Har du en anmærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS opgave i Tønder, så kommenter endelig nedenunder. Dette gælder selvom om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, brug af fittings, blik, udfordringer og resultater, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Tønder eller har andre erfaringer med VVS i Tønder eller blot overordnet! Dette gælder uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012