Få 3 bud på VVS’er i Vallensbæk Strand – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 bud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Vallensbæk Strand

VVS Vallensbæk Strand – Når du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS arbejde i Vallensbæk Strand, så læs med her, og find gode blikkenslagere til rimelige priser.

Hvis man skal ordne dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i Vallensbæk Strand, så kan du få dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Vallensbæk Strand med 3Byggetilbud – Hvorfor?

Det er i grunden ikke så underligt. Hvis du tager kontakt til en blikkenslager eller VVS’er i Vallensbæk Strand direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre leverandører om tilbuddet.
Det gælder for så vidt alle slags projekter, men specielt de mindre opgaver til mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Vallensbæk Strand sætte prisen på projektet uden at tage hensyn til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager firmaer i Vallensbæk Strand og det nærliggende område.
Således vil prisen generelt være markant højere end hvis man sender sin opgave videre til 3Byggetilbud. Her vil opgaven blive sat på udbud til blikkenslager firmaer og kompetente VVS installatører, der er klar over at andre også giver et bud på opgaven. Det gør, at du vil modtage rigtig meget bedre priser på dit job!

Man kan modtage tre tilbud på blikkenslagere og VVS virksomheder her. Her kan du også læse mere om konceptet:

Checkliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS firma i Vallensbæk Strand

Hvis du sender en beskrivelse af din udfordring på 3Byggetilbud, så er det en fordelagtig ide, at skabe opgavebeskrivelsen så detaljerig som mulig. På den måde får du de optimale og mest præcise tilbud.
Hvis man ikke skulle have kontrol på de professionelle begreber, så beskriv opgaven og den slutløsning som du ønsker, så godt du kan på normalt dansk. Når alt kommer til alt er det ikke det afgørende om man kalder en vandhane for armatur eller vandhane. Man vil blive forstået alligevel!
Dersom der er ting, som der er usikkerhed om hvorledes det vil se ud, så forklar også at blikkenslagerfirmaet og VVS installatøren er velkommen til at komme med et oplæg der! Typisk jo mere detaljeret du skriver, des lettere er det for de kompetente blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at komme med kompetente forslag på løsninger til din udfordring.

Så snart man modtager 3 forslag så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagerfirmaet eller VVS montøren medlem af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse mere om lige her)
 • Er forslaget godt og gennemtænkt – hovedsagelig ved større løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men naturligvis er prisen en betydningsfuld omstændighed – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som eneste faktor for at udpege din nye blikkenslager i Vallensbæk Strand
 • Læs mere om det firma du overvejer på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er løsningen bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er pågældende ganske uerfaren eller en garvet ræv i VVS faget

Dette er blot vores vejledende tips. Noget af det vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om det her kan være et godt forslag eller ikke!

Hvad har du brug for en blikkenslager virksomhed eller VVS firma?

Adskillige ved ikke der er forskel på en vvs installatør og en blikkenslagermester, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil udpræget udføre projekter udenfor huset, mens en VVS montør som regel laver arbejde indenfor.

En blikkenslagers arbejde kunne eksempelvis være:

 • Inddækning af skorsten og vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Montering af nedløb
 • Arbejde med nye tage
 • Renovering af tage

En VVS installatørs arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • Installation af rør indendøre
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Montering af afløb i køkkener og badeværelser
 • Fastgøring af brusebade, karbade og håndvaske
 • Montering af vandmåler
 • Gasanlægsinstallering

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS arbejde i Vallensbæk Strand

Har du en anmærkning til blikkenslagere eller VVS projekt i Vallensbæk Strand, så kommenter endelig nedenfor. Dette gælder uagtet om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Vallensbæk Strand eller har andre erfaringer med VVS i Vallensbæk Strand eller blot in general! Det gælder uanset om man er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012