Få 3 bud på VVS’er i Vanløse – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 bud på blikkenslager eller VVS firma i Vanløse

VVS Vanløse – Hvis du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS opgave i Vanløse, så følg med her, og find gode blikkenslagere til rimelige priser.

Så snart man skal ordne din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i Vanløse, så kan du erhverve dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Vanløse med 3Byggetilbud – Sådan gør man

Det giver ganske god mening! Dersom du tager kontakt til en blikkenslagermester eller VVS firma i Vanløse direkte, så forventer virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre udbydere om tilbuddet.
Det gælder alle slags opgaver, men særligt de små opgaver til mindre end 20-30.000 kroner. Derfor vil den typiske VVS installatør i Vanløse vurdere prisen på opgaven uden at forholde sig til til at virksomheden skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslager virksomhed firmaer i Vanløse og det omliggende område.
Derfor vil prisen typisk blive markant højere end hvis du indsender sit projekt til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager firmaer og dygtige VVS firmaer, der vil være bevidste om at andre også får muligheden for byder på jobbet. På den måde vil du få markant bedre priser på dit projekt!

Man ville kunne modtage flere bud på blikkenslagerfirmaer og VVS firmaer lige her. Her kan du også læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslagermester og VVS virksomhed i Vanløse

Hvis man sender en fremstilling af din udfordring på 3Byggetilbud, så kan det være en fin ide, at gøre opgavebeskrivelsen så detaljerig som overhovedet mulig. På den måde får man de bedst mulige og mest præcise forslag.
Såfremt du ikke skulle have helt styr på de tekniske begreber, så beskriv opgaven og den løsning som du gerne vil have, så godt du kan i et helt normalt sprog. Når det kommer til stykket er det underordnet om man navngiver en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Man skal nok blive forstået alligevel!
Dersom der vil være elementer, som du er i tvivl om hvorledes det vil se ud, så forklar også at blikkenslageren og VVS montøren gerne må komme med et udkast der! Typisk jo mere du beskriver, des lettere er det for de dygtige blikkenslagere og VVS installatører at udvikle professionelle tilbud på løsninger til din opgave.

Når du får 3 tilbud så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagerfirmaet eller VVS montøren en del af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Er tilbuddet godt og tænkt godt igennem – især ved store løsninger
 • Bedst er ikke altid det det billigste – men naturligvis er prisen en væsentlig faktor – bare ikke stir dig blind på prisen som eneste parameter for at vælge din nye blikkenslagermester i Vanløse
 • Læs mere om den VVS’er eller blikkenslager du overvejer på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske forslag på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han ganske uerfaren eller en garvet ræv i VVS branchen

Ovenstående er bare vores vejledende råd. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om det her kan være et godt forslag eller ej!

Har du brug for en blikkenslagermester eller vvs virksomhed?

Rigtig mange forstår ikke der er forskel på en vvs montør og en blikkenslagermester, men det er egentlig ikke det samme. En blikkenslagermester vil generelt udføre jobs udenfor huset, mens en VVS montør som oftest laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers arbejde kan eksempelvis være:

 • Skorstensinddækning og inddækning af vindskeder
 • At opsætte og renovere tagrender
 • Nedløbsinstallation
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS installatørs arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • Installering af rør inden i huset
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med varme, vand og sanitet
 • Installering af afløb i køkkener og badeværelser
 • Fastgøring af brusebade, karbade og håndvaske
 • Opsætning af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS arbejde i Vanløse

Har du en kommentar til blikkenslagere eller VVS opgave i Vanløse, så skriv endelig nedenfor. Det gælder selvom om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, brug af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Vanløse eller har andre erfaringer med VVS i Vanløse eller blot generelt! Det gælder selvom om man er privat eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012