Få 3 bud på VVS’er i Veflinge – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 bud på blikkenslager eller VVS’er i Veflinge

VVS Veflinge – Når du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS opgave i Veflinge, så følg med lige her, og find gode blikkenslagere til billige priser.

Hvis man skal klare dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS arbejde i Veflinge, så kan du erhverve dig 3 tilbud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS i Veflinge med 3Byggetilbud – Sådan gør man

Det er egentlig ikke så underligt. Hvis man tager kontakt til en blikkenslagermester eller VVS installatør i Veflinge direkte, så formoder firmaet som udgangspunkt ikke, at der er andre leverandører om tilbuddet.
Det gælder for så vidt alle slags opgaver, men specielt de små arbejde til mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Veflinge prissætte projektet uden at tage hensyn til at firmaet skal konkurrere med andre VVS montører og blikkenslagermester firmaer i Veflinge og det omkringliggende område.
Derfor vil prisen typisk være markant højere end hvis man sender sin opgave til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive sat på udbud til blikkenslager installatører og dygtige VVS installatører, som vil være klar over at andre også får muligheden for byder på opgaven. På den måde vil du modtage rigtig meget bedre prissætninger på dit projekt!

Man kan få 3 tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS firmaer her. Her kan du også læse mere om ideen:

Checkliste til valg af blikkenslagermester og VVS montør i Veflinge

Når du sender en beskrivelse af dit job på 3Byggetilbud, så er det en fortræffelig ide, at lave beskrivelsen af opgaven så udførlig som mulig. På den måde får man de optimale og mest eksakte bud.
Såfremt man ikke har helt styr på de faglige termer, så beskriv opgaven og det slutresultat som du ønsker, så godt som du kan på normalt dansk. Når det kommer til stykket er det underordnet om man navngiver en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Man vil nok blive forstået!
Såfremt der er ting, som du er i i vildrede om hvordan det vil se ud, så nævn også at blikkenslagervirksomheden og VVS’eren gerne må komme med et oplæg der! Generelt jo mere detaljerigt du skriver, des lettere er det for de professionelle blikkenslagerfirmaer og VVS montører at levere kompetente tilbud på løsninger til dit projekt.

Så snart du modtager 3 bud så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagerfirmaet eller VVS’eren medlem af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om lige her)
 • Er tilbuddet godt og tænkt godt igennem – specielt ved komplekse løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en essentiel parameter – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som eneste parameter for at vælge din nye blikkenslager eller VVS’er i Veflinge
 • Find ud af mere om de firmaer du overvejer på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er pågældende ganske uerfaren eller en rutineret ræv i VVS branchen

Dette er bare vores vejledende tip. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om det her skulle være et godt tilbud eller ej!

Har du brug for en blikkenslager eller VVS’er?

Rigtig mange ved ikke at der kan være en lille forskel på en VVS’er og en blikkenslager, men det er egentlig ikke det samme. En blikkenslagermester vil generelt foretage projekter udendørs, mens en VVS montør oftest laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers projekter kunne eksempelvis være:

 • Inddækning af skorsten og håndtering af vindskeder
 • At sætte tagrender op
 • Nedløbsmontering
 • Arbejde med nye tage
 • Renovering af tage

En VVS montørs arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • Montering af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Installering af afløb i køkkener og badeværelse
 • Installering af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installation af vandmåler
 • Opsætning og vedligehold af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS projekt i Veflinge

Har du en anmærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS opgaver i Veflinge, så kommenter endelig under teksten. Det gælder uanset om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Veflinge eller har andre erfaringer med VVS i Veflinge eller blot generelt! Det gælder uagtet om du er privat eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012