Få 3 bud på VVS’er i Vejby – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 bud på blikkenslager eller VVS firma i Vejby

VVS Vejby – Når du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Vejby, så læs med her, og find gode blikkenslagere til billige priser.

Hvis man skal ordne din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i Vejby, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Vejby med 3Byggetilbud – Sådan gør man

Det er i grunden ikke så underligt. Såfremt du kontakter en blikkenslager virksomhed eller VVS montør i Vejby direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der kan være andre leverandører om tilbuddet.
Det gælder alle typer opgaver, men særligt de mindre arbejde til mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Vejby vurdere prisen på jobbet uden at tage hensyn til at de skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslagermester firmaer i Vejby og det nærliggende område.
Derfor vil prisen generelt blive markant højere end hvis man sender sin opgave til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive sat på udbud til blikkenslager firmaer og professionelle VVS montører, der er bevidste om at der også er andre der byder på projektet. Det gør, at du vil få rigtig meget bedre priser på dit job!

Man ville kunne modtage tre bud på blikkenslagerfirmaer og VVS installatører lige her, hvor du også kan læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Checkliste til valg af blikkenslager og VVS firma i Vejby

Når man sender en skildring af dit projekt på 3Byggetilbud, så er det en udmærket ide, at skabe opgavebeskrivelsen så detaljeret som mulig. Det gør, at man kan modtage de bedst mulige og mest nøjagtige bud.
Såfremt du ikke har styr på de tekniske termer, så prøv at beskrive projektet og den løsning som du gerne vil have, så godt som du kan i et helt normalt sprog. Når alt kommer til alt er det mindre vigtigt om man kalder en vandhane for armatur eller vandhane. Du vil blive forstået alligevel!
Hvis der kan være ting, som du er i i vildrede om hvordan det vil se ud, så forklar også at blikkenslagerfirmaet og VVS montøren gerne må komme med et oplæg der! Typisk jo mere detaljerigt du skriver, des lettere er det for de professionelle blikkenslagere og VVS montører at udvikle kompetente forslag på løsninger til din opgave.

Så snart du får 3 tilbud så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslageren eller VVS montøren medlem af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om lige her)
 • Virker forslaget velovervejet og gennemtænkt – først og fremmest ved store løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en betydningsfuld omstændighed – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som den eneste parameter for at vælge din nye blikkenslager eller VVS’er i Vejby
 • Find ud af mere om de firmaer du overvejer på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er forslaget bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Har blikkenslager firmaet mange års erfaring? – er pågældende fuldstændig uerfaren eller en erfaren ræv i VVS branchen

Dette er blot vores vejledende tip. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om det her er et godt forslag eller ikk!

Har du brug for en blikkenslagermester eller VVS’er?

Virkelig mange forstår ikke at der kan være forskel på en vvs installatør og en blikkenslagermester, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil udpræget foretage jobs udenfor, mens en VVS installatør som regel udfører arbejde indendøre.

En blikkenslagers jobs kunne for eksempel bestå i:

 • Inddækning af skorsten og vindskeder
 • At sætte tagrender op
 • Installation af nedløb
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS installatørs opgaver er for eksempel:

 • Installering af rør inden i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Afløbsinstalleringer i køkken og badeværelse
 • Installation af håndvaske, karbade og brusebade
 • Opsætning af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS opgave i Vejby

Har du en anmærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS arbejde i Vejby, så kommenter endelig nedenunder. Det gælder uagtet om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, udfordringer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Vejby eller har andre erfaringer med VVS i Vejby eller bare generelt! Det gælder uagtet om du er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012