Få 3 bud på VVS’er i Vejen – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Vejen

VVS Vejen – Når du leder efter en blikkenslager til dit VVS projekt i Vejen, så læs med her, og find gode blikkenslagere til rimelige priser.

Hvis man skal klare dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS arbejde i eller omkring Vejen, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS installatør i Vejen med 3Byggetilbud – Derfor!

Det er faktisk ikke så underligt. Såfremt du kontakter en blikkenslager eller VVS installatør i Vejen direkte, så forventer firmaet til at starte med ikke, at der er andre spillere om buddet.
Det gælder for så vidt alle arter af projekter, men særligt de mindre projekter til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Derfor vil den typiske VVS installatør i Vejen prissætte opgaven uden at forholde sig til til at virksomheden skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslager virksomhed firmaer i Vejen og det omliggende område.
På den måde vil prisen generelt blive noget højere end hvis man indsender sit projekt videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive sat på udbud til blikkenslager montører og dygtige VVS installatører, der er bevidste om at andre også byder på projektet. På den måde vil du få meget bedre priser på dit job!

Du kan modtage 3 bud på blikkenslagerfirmaer og VVS firmaer lige her, hvor du også kan finde ud af mere om konceptet:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS’er i Vejen

Når man indsender en skildring af din opgave på 3Byggetilbud, så kan det være en udmærket ide, at skabe opgavebeskrivelsen så udførlig som mulig. På den måde får du de optimale og mest præcise bud.
Såfremt man ikke har styr på de faglige begreber, så beskriv opgaven og det resultat som du gerne vil have, så godt som du kan med almindeligt dansk. Når alt kommer til alt er det mindre vigtigt om du kalder en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Man skal nok blive forstået alligevel!
Hvis der er ting, som der er uvished om hvorledes det vil se ud, så beskriv også at blikkenslagervirksomheden og VVS virksomheden gerne må komme med et oplæg der! Typisk des mere du skriver, jo lettere er det for de dygtige blikkenslagere og VVS montører at komme med kompetente forslag på løsninger til din udfordring.

Så snart du modtager Tre bud så er det vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS’eren en del af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Virker buddet godt og gennemtænkt – fortrinsvis ved store løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men naturligvis er prisen en vigtig omstændighed – bare ikke se dig blind på prisen som eneste faktor for at udplukke din nye blikkenslager i Vejen
 • Find ud af mere om den virksomhed du overvejer på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er forslaget bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er pågældende ganske ny eller en erfaren ræv i VVS branchen

Ovenstående er blot vores vejledende tips. Noget af det vigtigste ting er at følge sin intuition for om det her kan være et godt forslag eller ikke!

Har du brug for en blikkenslager virksomhed eller VVS’er?

Virkelig mange ved ikke at der kan være en markant forskel på en vvs virksomhed og en blikkenslager, men det er egentlig ikke det samme. En blikkenslager vil generelt håndtere opgaver udenfor, mens en VVS installatør som regel udfører arbejde indenfor.

En blikkenslagers jobs kunne for eksempel være:

 • Inddækning af skorsten og vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Nedløbsmontering
 • Hjælp med tagarbejde
 • Tagrenovering

En VVS installatørs jobs er for eksempel:

 • Opsætning af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Installation af afløb i køkken og badeværelse
 • Montering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installering af vandmåler
 • Opsætning og vedligehold af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgave i Vejen

Har du en bemærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS arbejde i Vejen, så kommenter endelig nedenunder. Dette gælder uagtet om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, brug af fittings, blik, udfordringer og resultater, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagere i Vejen eller har andre erfaringer med VVS i Vejen eller blot in general! Det gælder uagtet om du er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012