Få 3 bud på VVS’er i Vejstrup – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 tilbud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Vejstrup

VVS Vejstrup – Når du leder efter en blikkenslager til dit VVS projekt i Vejstrup, så læs med lige her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til gode priser.

Hvis man skal klare dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i Vejstrup, så kan du erhverve dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS virksomhed i Vejstrup med 3Byggetilbud – Hvorfor?

Det er i grunden ikke så underligt. Dersom man tager kontakt til en blikkenslager eller VVS montør i Vejstrup direkte, så formoder virksomheden til at starte med ikke, at der kan være andre udbydere om tilbuddet.
Det gælder alle arter af jobs, men særligt de små jobs til priser på mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Vejstrup vurdere prisen på jobbet uden at forholde sig til til at de skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslagermester firmaer i Vejstrup og det omliggende område.
Derfor vil prisen typisk være markant højere end hvis du sender sin opgave til 3Byggetilbud. Her vil opgaven blive udbudt til blikkenslager montører og professionelle VVS montører, der er klar over at andre også byder på opgaven. På den måde vil du modtage meget bedre prissætninger på dit projekt!

Du kan få 3 tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS virksomheder her. Her kan du også læse mere om ideen:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS montør i Vejstrup

Når man indsender en skildring af dit projekt på 3Byggetilbud, så er det en fordelagtig ide, at lave opgavebeskrivelsen så detaljerig som mulig. På den måde får man de bedst mulige og mest eksakte tilbud.
Såfremt man ikke har kontrol på de tekniske termer, så prøv at beskrive opgaven og den slutløsning som du gerne vil have, så godt du kan i et helt almindeligt sprog. Når alt kommer til alt er det ikke vigtigt om du navngiver en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Man skal nok blive forstået alligevel!
Dersom der er elementer, som der er usikkerhed om hvorledes det vil se ud, så forklar også at blikkenslager firmaet og VVS firmaet gerne må komme med et bud der! Generelt des mere detaljeret du skriver, jo nemmere er det for de dygtige blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at udvikle professionelle forslag på løsninger til din opgave.

Når du får 3 forslag så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslageren eller VVS installatøren en del af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Virker tilbuddet velovervejet og gennemtænkt – fortrinsvis ved store løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men naturligvis er prisen en vigtig faktor – bare ikke se dig blind på prisen som den ene parameter for at udpege din nye blikkenslager eller VVS’er i Vejstrup
 • Find ud af mere om de firmaer du overvejer på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er løsningen bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er vedkommende helt grøn eller en rutineret ræv i VVS faget

Dette er blot vores vejledende tip. En af de vigtigste ting er at følge sin intuition for om dette her skulle være et godt tilbud eller ej!

Hvad har du brug for en blikkenslager eller vvs virksomhed?

Virkelig mange ved ikke der kan være en markant forskel på en vvs installatør og en blikkenslager, men når det kommer til stykket er det ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil udpræget foretage jobs udenfor, mens en VVS installatør som regel udfører arbejde inde i huset.

En blikkenslagers arbejde kunne eksempelvis være:

 • Inddækning af skorsten og inddækning af vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Nedløbsmontering
 • Arbejde med nye tage
 • Tagrenovering

En VVS montørs opgaver er for eksempel:

 • Installation af rør inden i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Afløbsinstalleringer i køkken og badeværelse
 • Installering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installation af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS arbejde i Vejstrup

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS projekt i Vejstrup, så skriv endelig nedenfor. Det gælder uanset om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og resultater, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Vejstrup eller har andre erfaringer med VVS i Vejstrup eller blot generelt! Det gælder selvom om du er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012