Få 3 bud på VVS’er i Veksø – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS’er i Veksø

VVS Veksø – Hvis du leder efter en blikkenslager til dit VVS opgave i Veksø, så læs med her, og find gode blikkenslagere til billige priser.

Hvis man skal ordne din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i Veksø, så kan du modtage dig 3 tilbud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS installatør i Veksø med 3Byggetilbud – Derfor!

Det er i grunden ikke så underligt. Dersom man kontakter en blikkenslager eller VVS i Veksø direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der kan være andre leverandører om tilbuddet.
Det gælder alle typer opgaver, men særligt de mindre projekter til mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Veksø vurdere prisen på projektet uden at forholde sig til til at de skal konkurrere med andre VVS installatører og blikkenslager firmaer i Veksø og det omliggende område.
På den måde vil prisen generelt være markant højere end hvis du sender sin udfordring til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager montører og professionelle VVS firmaer, der er bevidste om at der også er andre der byder på jobbet. På den måde vil du modtage rigtig meget bedre priser på dit job!

Du kan modtage flere tilbud på blikkenslagere og VVS firmaer her, hvor du også kan læse mere om konceptet:

Checkliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS’er i Veksø

Hvis man sender en skildring af din udfordring på 3Byggetilbud, så er det en anbefalelsesværdig ide, at lave opgavebeskrivelsen så udførlig som mulig. På den måde får du de optimale og mest nøjagtige forslag.
Såfremt man ikke skulle have styr på de professionelle udtryk, så beskriv opgaven og den slutløsning som du gerne vil have, så godt som du kan i et helt almindeligt sprog. Når det kommer til stykket er det ikke afgørende om du navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Man skal nok blive forstået!
Hvis der kan være ting, som du er i tvivl om hvorledes det skal se ud, så beskriv også at blikkenslagervirksomheden og VVS firmaet er velkommen til at komme med et oplæg der! Typisk jo mere detaljerigt du beskriver, des lettere er det for de dygtige blikkenslagerfirmaer og VVS montører at levere kompetente tilbud på løsninger til dit projekt.

Når man får 3 tilbud så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagerfirmaet eller VVS installatøren medlem af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om lige her)
 • Er tilbuddet velovervejet og gennemtænkt – fortrinsvis ved store løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en væsentlig omstændighed – bare ikke se dig blind på prisen som den eneste faktor for at udpege din nye blikkenslagermester i Veksø
 • Læs mere om de firmaer du tænker på at vælge på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han helt uerfaren eller en rutineret ræv i VVS faget

Dette er bare vores vejledende råd. Noget af det vigtigste ting er at følge sin fornemmelse i maven for om det her er et godt tilbud eller ikk!

Har du brug for en blikkenslager virksomhed eller VVS’er?

Virkelig mange ved ikke at der kan være en lille forskel på en vvs installatør og en blikkenslagermester, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil generelt udføre projekter udendørs, mens en VVS montør som regel udfører arbejde indenfor.

En blikkenslagers jobs kunne for eksempel bestå i:

 • Skorstensinddækning og vindskeder
 • At opsætte og renovere tagrender
 • Installation af nedløb
 • Hjælp med tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs opgaver er eksempelvis:

 • Opsætning af rør indenfor
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Montering af afløb i køkkener og badeværelse
 • Installation af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installation af vandmåler
 • Opsætning og vedligehold af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS projekt i Veksø

Har du en anmærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS opgaver i Veksø, så kommenter endelig nedenunder. Det gælder uagtet om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og resultater, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Veksø eller har andre erfaringer med VVS i Veksø eller blot in general! Dette gælder uagtet om man er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012