Få 3 bud på VVS’er i Vestegnen – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 bud på blikkenslager eller VVS firma i Vestegnen

VVS Vestegnen – Når du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Vestegnen, så følg med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagerfirmaer til billige priser.

Når man skal fixe dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i Vestegnen, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Vestegnen med 3Byggetilbud – Derfor!

Det giver overordentlig god mening! Hvis man kontakter en blikkenslager virksomhed eller VVS i Vestegnen direkte, så forventer firmaet som udgangspunkt ikke, at der er andre leverandører om buddet.
Det gælder alle slags projekter, men specielt de mindre projekter til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Vestegnen prissætte projektet uden at tage hensyn til at virksomheden skal konkurrere med andre VVS installatører og blikkenslagermester firmaer i Vestegnen og det nærliggende område.
Derfor vil prisen generelt blive markant højere end hvis du sender sin udfordring til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive sat på udbud til blikkenslager installatører og dygtige VVS firmaer, der er klar over at andre også får muligheden for giver et tilbud på opgaven. Det gør, at du vil modtage markant bedre prissætninger på dit job!

Man kan modtage 3 bud på blikkenslagerfirmaer og VVS montører her. Her kan du også finde ud af mere om ideen:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS’er i Vestegnen

Når du indsender en fremstilling af dit job på 3Byggetilbud, så er det en anbefalelsesværdig ide, at skabe opgavebeskrivelsen så detaljeret som mulig. På den måde får du de optimale og mest nøjagtige forslag.
Såfremt du ikke skulle have helt styr på de faglige begreber, så beskriv udfordringen og det resultat som du gerne vil have, så godt som du kan på normalt dansk. Når alt kommer til alt er det ikke det afgørende om man navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Du skal nok blive forstået alligevel!
Dersom der er ting, som der er usikkerhed om hvorledes det vil se ud, så nævn også at blikkenslageren og VVS virksomheden gerne må komme med et bud der! Generelt jo mere detaljerigt du skriver, des lettere er det for de professionelle blikkenslagere og VVS montører at komme med kompetente bud på løsninger til din udfordring.

Så snart du modtager 3 forslag så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagervirksomheden eller VVS’eren en del af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse om lige her)
 • Virker buddet godt og tænkt godt igennem – især ved store løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en vigtig omstændighed – blot ikke se dig alt for blin på prisen som den eneste parameter for at vælge din nye blikkenslagermester i Vestegnen
 • Læs mere om den eller de leverandører du overvejer på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er forslaget bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det eksklusiv materialer – og hvor meget vil materialer i så fald koste
 • Har blikkenslagervirksomheden flere års erfaring? – er han helt uerfaren eller en garvet ræv i VVS branchen

Ovenstående er blot vores vejledende tip. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om dette her skulle være et godt tilbud eller ej!

Har du brug for en blikkenslager eller vvs montør?

Adskillige ved ikke der kan være forskel på en vvs installatør og en blikkenslager, men det er egentlig ikke det samme. En blikkenslager vil generelt udføre projekter udendørs, mens en VVS montør oftest udfører arbejde indenfor.

En blikkenslagers arbejde kunne for eksempel bestå i:

 • Inddækning af skorsten og vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Nedløbsmontering
 • Arbejde med nye tage
 • Tagrenovering

En VVS installatørs opgaver er eksempelvis:

 • Installation af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkkener og badeværelser
 • Installation af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installering af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS opgave i Vestegnen

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS opgaver i Vestegnen, så kommenter endelig nedenunder. Det gælder uagtet om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, anvendelse af fittings, blik, udfordringer og løsninger, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Vestegnen eller har andre erfaringer med VVS i Vestegnen eller bare in general! Dette gælder selvom om du er privat eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012