Få 3 bud på VVS’er i Vester Skerninge – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Vester Skerninge

VVS Vester Skerninge – Hvis du har brug for en blikkenslager til dit VVS arbejde i Vester Skerninge, så følg med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagerfirmaer til gode priser.

Hvis man skal ordne dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS arbejde i Vester Skerninge, så kan du få dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS montør i Vester Skerninge med 3Byggetilbud – Derfor!

Det er egentlig ikke så underligt. Hvis man kontakter en blikkenslagermester eller VVS montør i Vester Skerninge direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre leverandører om buddet.
Det gælder for så vidt alle slags projekter, men specielt de mindre jobs til mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Vester Skerninge sætte prisen på opgaven uden at forholde sig til til at de skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslager firmaer i Vester Skerninge og det omliggende område.
På den måde vil prisen ofte blive markant højere end hvis du sender sit projekt videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive sat på udbud til blikkenslager montører og dygtige VVS montører, som vil være klar over at andre også giver et tilbud på jobbet. Det gør, at du vil modtage meget bedre priser på dit job!

Man ville kunne få tre bud på blikkenslagere og VVS firmaer her, hvor du også kan læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslagermester og VVS montør i Vester Skerninge

Når du sender en skildring af din opgave på 3Byggetilbud, så kan det være en fin ide, at gøre beskrivelsen af opgaven så udførlig som overhovedet mulig. Det gør, at du kan modtage de optimale og mest præcise forslag.
Såfremt du ikke har styr på de faglige begreber, så prøv at beskrive opgaven og den løsning som du gerne vil have, så godt som du kan i et helt almindeligt sprog. Når alt kommer til alt er det ikke vigtigt om du navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Man vil nok blive forstået!
Hvis der vil være ting, som du er i i vildrede om hvordan det skal se ud, så beskriv også at blikkenslagerfirmaet og VVS firmaet er velkommen til at komme med et forslag der! Typisk jo mere detaljeret du beskriver, des lettere er det for de kompetente blikkenslagere og VVS installatører at komme med professionelle tilbud på løsninger til din opgave.

Så snart man modtager 3 tilbud så kan det være vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslageren eller VVS installatøren en del af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om her)
 • Virker tilbuddet velovervejet og gennemtænkt – fortrinsvis ved store løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men selvfølgelig er prisen en essentiel omstændighed – blot ikke stir dig blind på prisen som den eneste parameter for at udpege din nye blikkenslager i Vester Skerninge
 • Find ud af mere om det firma du overvejer på hjemmesider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Har blikkenslagerfirmaet mange års erfaring? – er pågældende fuldstændig grøn eller en erfaren ræv i VVS branchen

Ovenstående er blot vores vejledende tips. En af de vigtigste ting er at følge sin fornemmelse i maven for om det her er et godt forslag eller ej!

Har du brug for en blikkenslagermester eller vvs installatør?

Rigtig mange ved ikke at der er forskel på en vvs montør og en blikkenslagermester, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslagermester vil udpræget håndtere jobs udenfor, mens en VVS montør som regel udfører arbejde indenfor.

En blikkenslagers jobs kunne for eksempel være:

 • Inddækning af skorsten og inddækning af vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Montering af nedløb
 • Arbejde med nye tage
 • Tagrenovering

En VVS installatørs opgaver er for eksempel:

 • Montering af rør inden i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med varme, ventilation og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkken og badeværelse
 • Installation af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installation af vandmåler
 • Gasanlægsinstallering

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgave i Vester Skerninge

Har du en kommentar til blikkenslagere eller VVS opgave i Vester Skerninge, så skriv endelig nedenunder. Dette gælder selvom om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Vester Skerninge eller har andre erfaringer med VVS i Vester Skerninge eller bare in general! Dette gælder uanset om man er privat eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012