Få 3 bud på VVS’er i Viborg – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Viborg

VVS Viborg – Hvis du har brug for en blikkenslager til dit VVS arbejde i Viborg, så læs med her, og find gode blikkenslagere til gode priser.

Når man skal fixe din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i eller omkring Viborg, så kan du erhverve dig 3 tilbud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS virksomhed i Viborg med 3Byggetilbud – Derfor!

Det er faktisk ikke så underligt. Såfremt man kontakter en blikkenslager virksomhed eller VVS’er i Viborg direkte, så formoder firmaet som udgangspunkt ikke, at der kan være andre udbydere om tilbuddet.
Det gælder for så vidt alle typer jobs, men specielt de små projekter til priser på mindre end 20-30.000 kr. Derfor vil den typiske VVS installatør i Viborg vurdere prisen på opgaven uden at forholde sig til til at firmaet skal konkurrere med andre VVS montører og blikkenslager virksomhed firmaer i Viborg og det nærliggende område.
På den måde vil prisen generelt være markant højere end hvis du sender sit projekt videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive sat på udbud til blikkenslager firmaer og dygtige VVS firmaer, som er klar over at der også er andre der byder på projektet. På den måde vil du få markant bedre priser på dit projekt!

Du kan modtage flere bud på blikkenslagere og VVS montører her. Her kan du også læse mere om ideen:

Checkliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS’er i Viborg

Hvis du indsender en skildring af din opgave på 3Byggetilbud, så kan det være en udmærket ide, at lave opgavebeskrivelsen så detaljerig som overhovedet mulig. På den måde får man de bedst mulige og mest nøjagtige forslag.
Hvis man ikke skulle have kontrol på de faglige begreber, så prøv at beskrive opgaven og den slutløsning som du gerne vil have, så godt du kan i et helt almindeligt sprog. Når det kommer til stykket er det ikke vigtigt om du navngiver en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Man vil blive forstået!
Såfremt der er ting, som der skulle være usikkerhed om hvorledes det vil se ud, så forklar også at blikkenslagerfirmaet og VVS’eren er velkommen til at komme med et oplæg der! Typisk des mere detaljeret du skriver, jo nemmere er det for de kompetente blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at udvikle professionelle forslag på løsninger til dit projekt.

Når du modtager Tre tilbud så kan det være vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS installatøren en del af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om her)
 • Er tilbuddet velovervejet og tænkt godt igennem – specielt ved komplekse løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men selvfølgelig er prisen en essentiel faktor – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som den ene parameter for at udpege din nye blikkenslager virksomhed i Viborg
 • Find ud af mere om de virksomheder du tænker på at vælge på hjemmesider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Har blikkenslager virksomheden mange års erfaring? – er pågældende fuldstændig grøn eller en rutineret ræv i VVS branchen

Ovenstående er blot vores vejledende tips. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om dette her kan være et godt tilbud eller ej!

Har du brug for en blikkenslager eller vvs montør?

Virkelig mange ved ikke der er en markant forskel på en vvs installatør og en blikkenslager, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslager vil generelt udføre opgaver udendørs, mens en VVS montør oftest udfører arbejde inde i huset.

En blikkenslagers opgaver kan for eksempel være:

 • Skorstensinddækning og håndtering af vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Montering af nedløb
 • Hjælp med tagarbejde
 • Tagrenovering

En VVS installatørs jobs er for eksempel:

 • Installering af rør inden i huset
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med varme, ventilation og sanitet
 • Installation af afløb i køkkener og badeværelse
 • Installering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Opsætning af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS opgave i Viborg

Har du en anmærkning til blikkenslagere eller VVS arbejde i Viborg, så kommenter endelig nedenunder. Det gælder uagtet om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, udfordringer og løsninger, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagere i Viborg eller har andre erfaringer med VVS i Viborg eller bare in general! Dette gælder uagtet om man er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012