Få 3 bud på VVS’er i Vig – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS firma i Vig

VVS Vig – Hvis du har brug for en blikkenslager til dit VVS projekt i Vig, så læs med lige her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til rimelige priser.

Hvis du skal fixe din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS arbejde i eller omkring Vig, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS montør i Vig med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det er egentlig ikke så underligt. Dersom du tager kontakt til en blikkenslager eller VVS i Vig direkte, så formoder firmaet som udgangspunkt ikke, at der er andre spillere om buddet.
Det gælder alle typer opgaver, men særligt de små opgaver til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Vig vurdere prisen på jobbet uden at forholde sig til til at virksomheden skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager virksomhed firmaer i Vig og det omkringliggende område.
Således vil prisen typisk være noget højere end hvis du indsender sit projekt videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager firmaer og dygtige VVS installatører, som vil være bevidste om at der også er andre der byder på jobbet. Det gør, at du vil få rigtig meget bedre prissætninger på dit projekt!

Du kan få tre tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS installatører her. Her kan du også læse mere om konceptet:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS virksomhed i Vig

Når du indsender en fremstilling af din udfordring på 3Byggetilbud, så kan det være en fortræffelig ide, at skabe opgavebeskrivelsen så detaljeret som mulig. På den måde får du de optimale og mest nøjagtige tilbud.
Såfremt du ikke skulle have helt styr på de faglige begreber, så prøv at beskrive opgaven og det resultat som du gerne vil have, så godt du kan med almindeligt dansk. Når alt kommer til alt er det underordnet om du navngiver en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Du vil blive forstået!
Såfremt der er ting, som der skulle være usikkerhed om hvordan det vil se ud, så beskriv også at blikkenslager firmaet og VVS montøren gerne må komme med et oplæg der! Typisk jo mere detaljerigt du skriver, des lettere er det for de kompetente blikkenslagere og VVS montører at udvikle professionelle bud på løsninger til dit projekt.

Når du modtager Tre bud så er det vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslageren eller VVS’eren en del af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om her)
 • Er tilbuddet velovervejet og gennemtænkt – navnlig ved større løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men naturligvis er prisen en betydelig omstændighed – blot ikke se dig alt for blin på prisen som den ene faktor for at vælge din nye blikkenslager virksomhed i Vig
 • Læs mere om den virksomhed du tænker på at vælge på hjemmesider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er løsningen bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Har blikkenslager firmaet flere års erfaring? – er vedkommende helt ny eller en rutineret ræv i VVS branchen

Dette er bare vores vejledende tips. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om dette her skulle være et godt forslag eller ikke!

Hvad har du brug for en blikkenslagermester eller vvs montør?

Adskillige ved ikke at der er forskel på en vvs installatør og en blikkenslager, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager vil udpræget håndtere projekter udendørs, mens en VVS installatør som oftest laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers jobs kunne for eksempel være:

 • Inddækning af skorsten og inddækning af vindskeder
 • At sætte tagrender op
 • Montering af nedløb
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS installatørs jobs er eksempelvis:

 • Installering af rør indenfor
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkken og badeværelse
 • Fastgøring af håndvaske, karbade og brusebade
 • Opsætning af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS projekt i Vig

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS opgaver i Vig, så kommenter endelig under teksten. Det gælder selvom om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Vig eller har andre erfaringer med VVS i Vig eller bare overordnet! Dette gælder uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012