Få 3 bud på VVS’er i Vissenbjerg – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 tilbud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Vissenbjerg

VVS Vissenbjerg – Hvis du leder efter en blikkenslager til dit VVS opgave i Vissenbjerg, så læs med lige her, og find gode blikkenslagere til skarpe priser.

Hvis man skal ordne din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i eller omkring Vissenbjerg, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS i Vissenbjerg med 3Byggetilbud – Hvorfor?

Det giver ganske god mening! Såfremt man kontakter en blikkenslager virksomhed eller VVS montør i Vissenbjerg direkte, så forventer firmaet som udgangspunkt ikke, at der er andre udbydere om tilbuddet.
Det gælder alle typer opgaver, men særligt de små opgaver til mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Vissenbjerg prissætte opgaven uden at forholde sig til til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslager virksomhed firmaer i Vissenbjerg og det omkringliggende område.
Derfor vil prisen generelt blive noget højere end hvis man sender sin opgave videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager installatører og professionelle VVS firmaer, som vil være bevidste om at andre også giver et bud på jobbet. På den måde vil du modtage markant bedre prissætninger på dit arbejde!

Du kan få flere tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS firmaer her. Her kan du også finde ud af mere om konceptet:

Huskeliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS montør i Vissenbjerg

Når man sender en fremstilling af dit job på 3Byggetilbud, så er det en udmærket ide, at gøre beskrivelsen af opgaven så udførlig som overhovedet mulig. På den måde får du de optimale og mest præcise forslag.
Hvis man ikke har helt styr på de faglige termer, så prøv at forklare opgaven og den løsning som du gerne vil have, så godt du kan i et helt normalt sprog. Når alt kommer til alt er det underordnet om man kalder en vandhane for armatur eller vandhane. Man skal nok blive forstået alligevel!
Hvis der er elementer, som du er i tvivl om hvorledes det skal se ud, så beskriv også at blikkenslagervirksomheden og VVS installatøren gerne må komme med et udkast der! Generelt des mere detaljeret du skriver, jo nemmere er det for de dygtige blikkenslagere og VVS montører at udvikle kompetente bud på løsninger til din udfordring.

Når man får 3 tilbud så er det vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslagerfirmaet eller VVS installatøren en del af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse om her)
 • Er buddet godt og tænkt godt igennem – specielt ved store løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en betydningsfuld faktor – blot ikke se dig alt for blin på prisen som eneste parameter for at finde din nye blikkenslager eller VVS’er i Vissenbjerg
 • Læs mere om den VVS’er eller blikkenslager du overvejer på hjemmesider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske forslag på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han fuldstændig uerfaren eller en rutineret ræv i VVS faget

Ovenstående er bare vores vejledende tips. Noget af det vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om det her er et godt forslag eller ej!

Hvad har du brug for en blikkenslager eller vvs virksomhed?

Virkelig mange forstår ikke at der er forskel på en vvs virksomhed og en blikkenslager, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil udpræget foretage opgaver udendørs, mens en VVS montør som oftest laver arbejde indenfor.

En blikkenslagers opgaver kunne eksempelvis være:

 • Skorstensinddækning og håndtering af vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Montering af nedløb
 • Arbejde med nye tage
 • Renovering af tage

En VVS montørs jobs er eksempelvis:

 • Installation af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkken og badeværelser
 • Installering af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installering af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS projekt i Vissenbjerg

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS projekt i Vissenbjerg, så skriv endelig nedenunder. Det gælder uanset om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, udfordringer og løsninger, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagere i Vissenbjerg eller har andre erfaringer med VVS i Vissenbjerg eller bare overordnet! Dette gælder selvom om du er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012