Få 3 bud på VVS’er i Viuf – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 tilbud på blikkenslager eller VVS firma i Viuf

VVS Viuf – Hvis du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS opgave i Viuf, så læs med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til billige priser.

Hvis du skal klare din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager jobs og VVS arbejde i Viuf, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS firma i Viuf med 3Byggetilbud – Sådan gør man

Det er ret beset ikke så underligt. Hvis man tager kontakt til en blikkenslager eller VVS installatør i Viuf direkte, så regner virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre spillere om tilbuddet.
Det gælder alle arter af opgaver, men særligt de små opgaver til mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Viuf prissætte opgaven uden at forholde sig til til at de skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslagermester firmaer i Viuf og det nærliggende område.
Således vil prisen generelt være markant højere end hvis man sender sit projekt til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive udbudt til blikkenslager firmaer og dygtige VVS montører, som er bevidste om at der også er andre der byder på opgaven. Det gør, at du vil få rigtig meget bedre prissætninger på dit job!

Man ville kunne modtage 3 bud på blikkenslagere og VVS firmaer her. Her kan du også finde ud af mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS firma i Viuf

Når man indsender en beskrivelse af din udfordring på 3Byggetilbud, så kan det være en hensigtsmæssig ide, at skabe beskrivelsen af opgaven så detaljeret som overhovedet mulig. Det gør, at du kan få de optimale og mest præcise tilbud.
Hvis man ikke skulle have helt styr på de faglige termer, så beskriv udfordringen og det resultat som du ønsker, så godt du kan i et helt almindeligt sprog. Når det kommer til stykket er det ikke afgørende om man navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Man skal nok blive forstået!
Hvis der er elementer, som du er i i vildrede om hvordan det skal se ud, så beskriv også at blikkenslagerfirmaet og VVS installatøren gerne må komme med et oplæg der! Typisk des mere detaljeret du skriver, jo lettere er det for de professionelle blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at komme med professionelle tilbud på løsninger til din opgave.

Når man modtager 3 forslag så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagervirksomheden eller VVS’eren en del af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om her)
 • Er forslaget velovervejet og tænkt godt igennem – især ved større løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men selvfølgelig er prisen en essentiel omstændighed – blot ikke stir dig blind på prisen som den eneste faktor for at udplukke din nye blikkenslager virksomhed i Viuf
 • Find ud af mere om den virksomhed du tænker på at vælge på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske forslag på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det eksklusiv materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er vedkommende fuldstændig uerfaren eller en erfaren ræv i VVS branchen

Ovenstående er bare vores vejledende tip. Noget af det vigtigste ting er at følge sin fornemmelse i maven for om dette her kan være et godt forslag eller ej!

Har du brug for en blikkenslager virksomhed eller VVS’er?

Rigtig mange forstår ikke der kan være forskel på en vvs virksomhed og en blikkenslagermester, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil generelt lave jobs udenfor huset, mens en VVS installatør oftest laver arbejde indendøre.

En blikkenslagers projekter kunne for eksempel bestå i:

 • Skorstensinddækning og håndtering af vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Installation af nedløb
 • Arbejde med nye tage
 • Renovering af tage

En VVS installatørs jobs er for eksempel:

 • Installation af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Afløbsinstalleringer i køkken og badeværelse
 • Installering af brusebade, karbade og håndvaske
 • Opsætning af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS opgaver i Viuf

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS arbejde i Viuf, så kommenter endelig nedenfor. Det gælder uanset om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, brug af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Viuf eller har andre erfaringer med VVS i Viuf eller blot overordnet! Det gælder uanset om du er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012