Få 3 bud på VVS’er i Vojens – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS’er i Vojens

VVS Vojens – Når du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS opgave i Vojens, så læs med lige her, og find gode blikkenslagere til rimelige priser.

Så snart du skal ordne dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS arbejde i eller omkring Vojens, så kan du modtage dig 3 tilbud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS installatør i Vojens med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det er ret beset ikke så underligt. Hvis du tager kontakt til en blikkenslagermester eller VVS montør i Vojens direkte, så regner virksomheden til at starte med ikke, at der kan være andre spillere om tilbuddet.
Det gælder alle arter af projekter, men specielt de mindre opgaver til priser på mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Vojens vurdere prisen på jobbet uden at tage hensyn til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager virksomhed firmaer i Vojens og det omkringliggende område.
Derfor vil prisen typisk blive noget højere end hvis man indsender sin opgave videre til 3Byggetilbud. Her vil opgaven blive sat på udbud til blikkenslager installatører og professionelle VVS firmaer, som er klar over at andre også får muligheden for giver et bud på opgaven. På den måde vil du få rigtig meget bedre prissætninger på dit job!

Du kan få 3 bud på blikkenslagerfirmaer og VVS virksomheder her, hvor du også kan finde ud af mere om ideen:

Huskeliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS montør i Vojens

Hvis man indsender en beskrivelse af din opgave på 3Byggetilbud, så er det en anbefalelsesværdig ide, at lave opgavebeskrivelsen så detaljerig som mulig. På den måde får du de bedst mulige og mest nøjagtige bud.
Hvis man ikke skulle have styr på de professionelle udtryk, så beskriv opgaven og det resultat som du gerne vil have, så godt du kan med almindeligt dansk. Når det kommer til stykket er det ikke det afgørende om du kalder en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Du skal nok blive forstået alligevel!
Dersom der er elementer, som du er i i vildrede om hvorledes det skal se ud, så forklar også at blikkenslager virksomheden og VVS virksomheden gerne må komme med et udkast der! Generelt jo mere du skriver, des lettere er det for de professionelle blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at udvikle kompetente tilbud på løsninger til dit projekt.

Så snart man modtager 3 forslag så er det vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslageren eller VVS montøren medlem af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse om lige her)
 • Er forslaget godt og gennemtænkt – navnlig ved komplekse løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men naturligvis er prisen en essentiel omstændighed – bare ikke stir dig blind på prisen som den eneste parameter for at vælge din nye blikkenslager i Vojens
 • Læs mere om den virksomhed du tænker på at vælge på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er forslaget bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er vedkommende ganske grøn eller en rutineret ræv i VVS branchen

Ovenstående er bare vores vejledende tips. En af de vigtigste ting er at følge sin fornemmelse i maven for om det her er et godt forslag eller ej!

Hvad har du brug for en blikkenslagermester eller vvs montør?

Rigtig mange forstår ikke at der kan være en markant forskel på en VVS’er og en blikkenslager, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil generelt foretage projekter udenfor huset, mens en VVS installatør oftest laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers arbejde kunne for eksempel være:

 • Inddækning af skorsten og håndtering af vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Installation af nedløb
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs arbejdsopgaver er for eksempel:

 • Opsætning af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med varme, ventilation og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkken og badeværelse
 • Montering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installation af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS opgaver i Vojens

Har du en kommentar til blikkenslagerfirmaer eller VVS opgaver i Vojens, så kommenter endelig nedenunder. Det gælder uanset om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Vojens eller har andre erfaringer med VVS i Vojens eller bare in general! Det gælder uanset om man er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012