Få 3 bud på VVS’er i Vonge – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS firma i Vonge

VVS Vonge – Når du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS arbejde i Vonge, så læs med her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagerfirmaer til rimelige priser.

Når man skal ordne dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i eller omkring Vonge, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS firma i Vonge med 3Byggetilbud – Sådan gør man

Det giver overordentlig god mening! Såfremt du kontakter en blikkenslagermester eller VVS installatør i Vonge direkte, så formoder firmaet som udgangspunkt ikke, at der kan være andre spillere om tilbuddet.
Det gælder for så vidt alle typer opgaver, men specielt de mindre opgaver til mindre end 20-30.000 kroner. Derfor vil den typiske VVS installatør i Vonge prissætte opgaven uden at tage hensyn til at firmaet skal konkurrere med andre VVS installatører og blikkenslager virksomhed firmaer i Vonge og det omkringliggende område.
På den måde vil prisen generelt blive noget højere end hvis du indsender sin opgave videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive sat på udbud til blikkenslager firmaer og dygtige VVS firmaer, der er bevidste om at andre også byder på opgaven. På den måde vil du modtage rigtig meget bedre priser på dit arbejde!

Man kan få flere tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS montører lige her. Her kan du også læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Checkliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS virksomhed i Vonge

Hvis man sender en fremstilling af din opgave på 3Byggetilbud, så er det en god ide, at gøre opgavebeskrivelsen så detaljeret som overhovedet mulig. Det gør, at du kan modtage de bedst mulige og mest præcise tilbud.
Hvis man ikke skulle have styr på de tekniske begreber, så beskriv opgaven og det slutresultat som du gerne vil have, så godt som du kan på normalt dansk. Når alt kommer til alt er det ikke afgørende om du kalder en vandhane for armatur eller vandhane. Man vil blive forstået!
Såfremt der kan være elementer, som der er usikkerhed om hvordan det vil se ud, så nævn også at blikkenslageren og VVS firmaet gerne må komme med et udkast der! Typisk jo mere detaljeret du beskriver, des nemmere er det for de professionelle blikkenslagere og VVS montører at levere kompetente forslag på løsninger til din opgave.

Så snart du får 3 bud så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS montøren en del af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om her)
 • Virker forslaget godt og tænkt godt igennem – først og fremmest ved komplekse løsninger
 • Bedst er ikke altid det det billigste – men naturligvis er prisen en betydelig faktor – bare ikke se dig blind på prisen som eneste faktor for at finde din nye blikkenslager i Vonge
 • Læs mere om den eller de leverandører du overvejer på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske forslag på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Har blikkenslager firmaet mange års erfaring? – er vedkommende helt grøn eller en rutineret ræv i VVS faget

Dette er bare vores vejledende råd. Noget af det vigtigste ting er at følge sin fornemmelse i maven for om det her skulle være et godt tilbud eller ikke!

Hvad har du brug for en blikkenslagermester eller vvs virksomhed?

Rigtig mange forstår ikke at der er en markant forskel på en vvs montør og en blikkenslagermester, men det er egentlig ikke det samme. En blikkenslagermester vil typisk foretage projekter udenfor huset, mens en VVS montør oftest udfører arbejde indendøre.

En blikkenslagers jobs kunne eksempelvis være:

 • Skorstensinddækning og inddækning af vindskeder
 • At sætte tagrender op
 • Montering af nedløb
 • Hjælp med tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs arbejdsopgaver er for eksempel:

 • Installation af rør inden i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstalleringer i køkken og badeværelser
 • Fastgøring af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installation af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgaver i Vonge

Har du en anmærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS projekt i Vonge, så skriv endelig nedenfor. Det gælder selvom om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Vonge eller har andre erfaringer med VVS i Vonge eller bare generelt! Det gælder selvom om man er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012