Få 3 bud på VVS’er i Vordingborg – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS’er i Vordingborg

VVS Vordingborg – Hvis du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Vordingborg, så læs med lige her, og find gode blikkenslagere til billige priser.

Så snart man skal klare dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager jobs og VVS opgaver i Vordingborg, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS i Vordingborg med 3Byggetilbud – Derfor!

Det giver ganske god mening! Såfremt du kontakter en blikkenslagermester eller VVS virksomhed i Vordingborg direkte, så regner virksomheden til at starte med ikke, at der kan være andre udbydere om buddet.
Det gælder for så vidt alle arter af jobs, men specielt de små projekter til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Derfor vil den typiske VVS installatør i Vordingborg sætte prisen på opgaven uden at forholde sig til til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager virksomhed firmaer i Vordingborg og det omliggende område.
Derfor vil prisen ofte blive markant højere end hvis man indsender sin opgave til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive sat på udbud til blikkenslager installatører og kompetente VVS firmaer, som vil være bevidste om at andre også får muligheden for giver et tilbud på jobbet. På den måde vil du få markant bedre prissætninger på dit job!

Du kan modtage flere bud på blikkenslagere og VVS virksomheder her. Her kan du også finde ud af mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslagermester og VVS’er i Vordingborg

Når man indsender en beskrivelse af dit job på 3Byggetilbud, så kan det være en fordelagtig ide, at gøre beskrivelsen af opgaven så detaljerig som overhovedet mulig. På den måde får du de optimale og mest nøjagtige tilbud.
Såfremt man ikke har styr på de professionelle udtryk, så beskriv opgaven og den løsning som du ønsker, så godt du kan med almindeligt dansk. Når alt kommer til alt er det ikke det afgørende om du kalder en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Du vil nok blive forstået alligevel!
Dersom der vil være elementer, som du er i tvivl om hvorledes det vil se ud, så nævn også at blikkenslageren og VVS virksomheden er velkommen til at komme med et udkast der! Generelt des mere detaljeret du skriver, jo lettere er det for de kompetente blikkenslagere og VVS montører at udvikle kompetente bud på løsninger til dit projekt.

Så snart man modtager 3 bud så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS’eren medlem af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om her)
 • Er tilbuddet godt og gennemtænkt – navnlig ved større løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en væsentlig parameter – blot ikke stir dig blind på prisen som eneste parameter for at udpege din nye blikkenslager eller VVS’er i Vordingborg
 • Find ud af mere om den VVS’er eller blikkenslager du overvejer på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han fuldstændig uerfaren eller en rutineret ræv i VVS branchen

Ovenstående er blot vores vejledende tips. En af de vigtigste ting er at følge sin intuition for om dette her er et godt tilbud eller ej!

Har du brug for en blikkenslager eller VVS firma?

Virkelig mange forstår ikke der kan være forskel på en vvs installatør og en blikkenslagermester, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil generelt håndtere projekter udenfor, mens en VVS montør oftest laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers opgaver kunne eksempelvis være:

 • Skorstensinddækning og inddækning af vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Nedløbsinstallation
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS installatørs jobs er eksempelvis:

 • Installering af rør inden i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstalleringer i køkkener og badeværelser
 • Installering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installering af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgave i Vordingborg

Har du en bemærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS opgaver i Vordingborg, så kommenter endelig under teksten. Det gælder selvom om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, anvendelse af fittings, blik, udfordringer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Vordingborg eller har andre erfaringer med VVS i Vordingborg eller bare generelt! Det gælder uanset om du er privat eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012