Select Page

Er du også en af dem, der før har tænkt tanken: ”Hvor ville det være rart, hvis jeg bare kunne gøre dette fra min telefon”? Så skal du læse med her! Vi fortæller dig om alle de ting, du ikke vidste, du kunne gøre direkte fra din telefon, og hvordan du skal gøre det.

Synkronisér din telefon med din bil

Ja, du læste rigtigt. Du kan nemlig synkronisere din telefon med din bil! Dette gør det nemmere for dig at foretage opkald på farten, skifte musik, starte en navigation og meget mere. Android Auto er stemmestyret, og du behøver derfor ikke engang kigge på din telefon under kørsel. Du skal bare koncentrere dig om at køre, i stedet for at skulle bekymre dig om missede opkald eller dårlige sange.

Det eneste, det kræver, er, at du har en telefon med Android 10 eller nyere. Det kræver ikke meget andet end et par enkelte installeringer og et kabel, og så er du godt kørende. Dette vil gøre din køretur til og fra arbejde, hjem fra skole med ungerne, eller noget helt tredje, meget lettere.

Du kan læse nærmere om Android Auto og hvordan det præcist virker.

Hold styr på dit hjem via din telefon

Ønsker du også et mere funktionelt hjem, hvor du bare kan snakke ind i din telefon eller trykke på en enkelt knap, og så starter fjernsynet på den helt rigtige kanal med den helt rigtige lydstyrke? Det har du nu mulighed for at få. Der findes en masse forskellige former for styring af hjemmet via telefonen, men to af de meget populære er Smart Home og Google Chrome Cast. De styres begge gennem telefonen, og gør det meget lettere for dig at nå de forskellige gøremål du har i dit hjem. Ved Smart Home kan du for eksempel koble din ovn til din telefon, og derfra sørger ovnen selv for opvarmning, rette temperaturer og tilberedning.

Giv haven en makeover direkte fra din telefon

Udover at du fra din telefon kan holde styr på din bil og dit hjem, kan du også holde styr på din have. Hertil kan du også finde forskellige apparater, du kan synkronisere med din telefon, som vil gøre det lettere for dig at holde overblik og holde en smuk have.

Ønsker du at være helt fri for at styre dine apparater, kan du vælge at købe robotstyrede apparater, der styrer sig selv. Her kan du for eksempel købe robotstøvsugere eller robotplæneklippere. Du kan blandt andet finde robotplæneklippere hos mærket Bosch. Har du allerede en Bosch plæneklipper, men mangler reservedele til din Bosch robotplæneklipper, kan du finde et stort udvalg på linket.