Vælg en side

Jeg tror de fleste har prøvet det, skiftevis kigget på det samme billede, og delene der ligger spredt ud på gulvet, og de få dele du har samlet, og tænkt “hvor svært skal det være?”.

Jeg taler naturligvis om saml selv møbler, findes der efterhånden andet en saml selv møbler? Er samfundet kommet dertil hvor at alt skal være billigt, og let at transportere, og til sidst sidder kunden selv med L…. i hånden.

Det syntes som om mantraet fra møbel producenterne er at nu har du købt vores møbel, og nu skal du lide i timevis, for vi er ligeglade. Møblerne er ofte designet i et program der hedder CAD, og det er 100% at dem som laver disse møbler, samt samleguiderne, aldrig selv har prøvet at samle de møbler de har tegnet.

Ok, det kan selvfølgelig også være at jeg bare for dum til at samle møbler, eller er født med 10 tommelfingre, men skal det virkelligt være så svært?

Nej, her er der to løsninger til at slippe for at bakse med saml selv udfordringerne:

  1. Hyr nogle til at gøre det for dig, Ja, outsourcing er en moderne og effektiv måde at spare tid og penge på, så hvorfor skulle du ikke kaste dig ud i det. Men er det ikke dyrt? Det koster sikkert mindre end du tror, og det vil spare dig for en masse hovedpine og banden. Du kan finde en handyman til at gøre det for dig, eksempelvis handyhelten.dk, og det gode ved at høre en handymand er at nu han er i hjemmet, så kan jo lige hjælp dig med den dryppende vandhane, skifte filteret eller noget andet du har brug for at få fikset.
  2. Køb dine reoler hos ramwerk.dk, de er ikke bare super lette at samle, du kan også selv designe reolerne ligesom du har lyst. Der til er det et dansk firma med dansk produktion, så udover du støtter danmark generelt, er der mindre CO2 spild ved transporten og produktionen, men du kan også få dansk support per telefon eller chat.

Nu burde du være godt forberedt til dit næste saml selv eventyr, du har tre muligheder: Gør det selv og brug din tid med problemløsning af højeste kaliber, outsource til en handyman, eller køb reoler der rent faktisk er lette at samle.

God fornøjelse.