Select Page

Efteråret har så småt nærmet sig, og efter en dejlig august måned begynder folk så småt bevæge sig indenfor. Her er der sikkert mange der kigger på deres bolig og måske begynder at tænke på nye møbler. Og det er da heller ikke et dårligt tidspunkt, for der er gode tilbud at hente rundt omkring. Er du på jagt efter nye møbler til gode penge, eller vil du bare have lidt inspiration til din bolig, så læs med her, når vi kigger på fire forskellige møbler du kan få på tilbud lige nu.

Komfort til dig selv

Et sted du med fordel kan overveje at skifte ud eller købe til, er med en god lænestol. Sofaen har stille, men sikkert overtaget pladsen som danskernes favoritsted at slænge sig efter en lang dag, men der er virkelig gode ting at sige om lænestolen. Selvom det er hyggeligt at sidde hele familien i en sofa, kan det også være rart at have et sted at sidde for sig selv, i fordybelse af en god bog eller andet.

Lotus’ lænestol er en virkelig god mulighed her. Den meget behagelige lænestol, er udført i et tidløst og lækkert design, der vil passe ind i de fleste hjem. Lige nu er lænestolen sat ned fra 3.999 til 2.999 i stofudgaven. Du kan altså sidde i luksus og lækkert design, og så lige spare en tusindlap oveni. Og vælger du farven dusty pink, får du desuden lidt diskret farve ind i boligen.

Komfort til vennerne

Det kan selvfølgelig også være, at du mere er ude efter noget så du kan have flere siddende – og gerne i stil. Heldigvis er der også en masse gode tilbud på sofaer lige for tiden. Et sådant tilbud er denne Visby 2,5 + 2 personers sofa. Her er der virkelig penge at spare. Sofaen er nemlig sat ned fra 14.992 til 6.999 altså over halv pris. Ikke nok med det, så er der tale om en utrolig stilren sofa, betrukket med lysegråt stof i dessin Pico og med sorte træben. Og så skader det ikke, at komforten også er i top.

Lækkert sofabord

Med til en lækker sofa hører et lækkert sofabord. Et sofabord er efterhånden mere et æstetisk valg end et funktionelt, og skal typisk bare kunne holde et par kaffekopper max. Til gengæld skal det se godt ud. Hvis du har gået med tanken om at opgradere dit sofabord og eventuelt bytte dit lidt store, klodsede sofabord til et mindre og mere elegant, så er tiden nu.

Der er nemlig masser af gode tilbud at hente. For eksempel er der lige nu et fremragende tilbud på SILAS’ rundt bord, perfekt til et sofaområde der måske ikke har så meget plads. Lige nu kan du få det for blot 499, eller bare halv pris af den oprindelige pris på 999. Det stilrene design afslører desuden ikke, at du kun har givet en plovmand for det.

Seng

Det kan også være, at du er på jagt efter et mere langtidsholdbart møbel, nemlig en god seng. En god seng er en stor investering, og skal gerne kunne give dig gode nætter i mange år. De koster dog ofte ganske meget og for mange er sengen blandt de dyreste møbler i deres bolig.

Derfor kan det her virkelig betale sig at være på udkig efter det gode tilbud. Og sådan et er der lige nu på ZensiZone kontinental classic 180×200 seng. Denne lækre og fantastisk komfortable kontinentalseng, kan du erhverve dig lige nu for blot 9.999. Dette er igen halv pris i forhold til den oprindelige pris på 19.998. Altså utroligt meget møbel for pengene.