Få 3 bud på VVS’er i Aalborg – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 tilbud på blikkenslager eller VVS’er i Aalborg

VVS Aalborg – Når du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Aalborg, så læs med lige her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til billige priser.

Hvis du skal fixe dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS arbejde i eller omkring Aalborg, så kan du erhverve dig 3 tilbud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS installatør i Aalborg med 3Byggetilbud – Hvorfor?

Det giver rigtig god mening! Dersom du tager kontakt til en blikkenslagermester eller VVS montør i Aalborg direkte, så formoder firmaet til at starte med ikke, at der er andre leverandører om tilbuddet.
Det gælder alle arter af jobs, men særligt de små projekter til mindre end 20-30.000 kr. Derfor vil den typiske VVS installatør i Aalborg prissætte opgaven uden at tage hensyn til at de skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslagermester firmaer i Aalborg og det omliggende område.
Derfor vil prisen typisk være markant højere end hvis du sender sin opgave videre til 3Byggetilbud. Her vil opgaven blive sat på udbud til blikkenslager installatører og dygtige VVS firmaer, der vil være klar over at andre også giver et bud på jobbet. Det gør, at du vil få markant bedre priser på dit job!

Man ville kunne få flere tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS installatører lige her, hvor du også kan læse mere om konceptet:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS firma i Aalborg

Når man indsender en fremstilling af din opgave på 3Byggetilbud, så er det en god ide, at lave opgavebeskrivelsen så detaljerig som mulig. Det gør, at du kan modtage de bedst mulige og mest nøjagtige forslag.
Såfremt du ikke har styr på de tekniske udtryk, så prøv at beskrive projektet og det slutresultat som du ønsker, så godt som du kan med almindeligt dansk. Når alt kommer til alt er det ikke afgørende om du kalder en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Du vil nok blive forstået alligevel!
Såfremt der kan være elementer, som du er i tvivl om hvordan det vil se ud, så beskriv også at blikkenslageren og VVS montøren er velkommen til at komme med et udkast der! Generelt des mere detaljeret du skriver, jo lettere er det for de kompetente blikkenslagere og VVS montører at udvikle kompetente forslag på løsninger til dit projekt.

Når man får Tre bud så kan det være vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslagervirksomheden eller VVS installatøren en del af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Virker buddet velovervejet og tænkt godt igennem – især ved større løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en betydelig omstændighed – blot ikke se dig alt for blin på prisen som eneste faktor for at vælge din nye blikkenslagermester i Aalborg
 • Læs mere om den eller de leverandører du tænker på at vælge på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Har blikkenslageren flere års erfaring? – er han helt ny eller en erfaren ræv i VVS faget

Ovenstående er bare vores vejledende råd. En af de vigtigste ting er at følge sin intuition for om det her kan være et godt tilbud eller ej!

Har du brug for en blikkenslager virksomhed eller VVS firma?

Virkelig mange ved ikke at der er en lille forskel på en vvs montør og en blikkenslager, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager vil generelt foretage opgaver udenfor huset, mens en VVS montør oftest udfører arbejde inde i huset.

En blikkenslagers arbejde kunne eksempelvis være:

 • Skorstensinddækning og vindskeder
 • At opsætte og renovere tagrender
 • Montering af nedløb
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs opgaver er eksempelvis:

 • Opsætning af rør indenfor
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Montering af afløb i køkkener og badeværelse
 • Installation af håndvaske, karbade og brusebade
 • Montering af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS arbejde i Aalborg

Har du en kommentar til blikkenslagere eller VVS arbejde i Aalborg, så kommenter endelig nedenfor. Dette gælder uagtet om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Aalborg eller har andre erfaringer med VVS i Aalborg eller blot generelt! Dette gælder selvom om man er privat eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012