Få 3 bud på VVS’er i Ejby – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Ejby

VVS Ejby – Hvis du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS opgave i Ejby, så læs med lige her, og find gode blikkenslagere til rimelige priser.

Hvis du skal fixe din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS arbejde i eller omkring Ejby, så kan du erhverve dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS installatør i Ejby med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det giver virkelig god mening! Dersom du tager kontakt til en blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Ejby direkte, så regner firmaet til at starte med ikke, at der kan være andre udbydere om tilbuddet.
Det gælder for så vidt alle arter af opgaver, men specielt de små arbejde til mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Ejby sætte prisen på projektet uden at tage hensyn til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager firmaer i Ejby og det omkringliggende område.
Således vil prisen typisk blive markant højere end hvis du indsender sin opgave videre til 3Byggetilbud. Her vil opgaven blive sat på udbud til blikkenslager firmaer og kompetente VVS installatører, der vil være bevidste om at der også er andre der giver et tilbud på projektet. Det gør, at du vil få meget bedre priser på dit projekt!

Man kan få tre tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS montører lige her, hvor du også kan finde ud af mere om ideen:

Checkliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS montør i Ejby

Hvis du sender en beskrivelse af din udfordring på 3Byggetilbud, så er det en hensigtsmæssig ide, at skabe beskrivelsen af opgaven så detaljeret som overhovedet mulig. På den måde får du de bedst mulige og mest nøjagtige forslag.
Såfremt du ikke skulle have kontrol på de tekniske udtryk, så prøv at beskrive udfordringen og den slutløsning som du ønsker, så godt du kan i et helt normalt sprog. Når alt kommer til alt er det ikke det afgørende om du navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Man vil blive forstået alligevel!
Såfremt der vil være elementer, som du er i i vildrede om hvorledes det skal se ud, så beskriv også at blikkenslagervirksomheden og VVS’eren er velkommen til at komme med et oplæg der! Typisk jo mere detaljerigt du beskriver, des nemmere er det for de kompetente blikkenslagerfirmaer og VVS montører at komme med professionelle tilbud på løsninger til dit projekt.

Så snart man modtager 3 tilbud så er det vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslager firmaet eller VVS montøren en del af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse mere om lige her)
 • Er forslaget godt og tænkt godt igennem – fortrinsvis ved større løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en betydelig faktor – blot ikke stir dig blind på prisen som eneste parameter for at finde din nye blikkenslager eller VVS’er i Ejby
 • Find ud af mere om de firmaer du overvejer på hjemmesider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han fuldstændig uerfaren eller en erfaren ræv i VVS faget

Ovenstående er blot vores vejledende tips. Noget af det vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om det her skulle være et godt forslag eller ikk!

Hvad har du brug for en blikkenslagermester eller VVS firma?

Adskillige forstår ikke at der kan være forskel på en vvs installatør og en blikkenslager virksomhed, men når det kommer til stykket er det ikke det samme. En blikkenslagermester vil typisk foretage opgaver udenfor, mens en VVS montør som regel laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers projekter kunne for eksempel bestå i:

 • Skorstensinddækning og inddækning af vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Montering af nedløb
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs opgaver er for eksempel:

 • Opsætning af rør inden i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med varme, ventilation og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkkener og badeværelser
 • Fastgøring af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installation af vandmåler
 • Gasanlægsinstallering

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS opgave i Ejby

Har du en slutbemærkning til blikkenslagere eller VVS projekt i Ejby, så kommenter endelig nedenfor. Dette gælder uanset om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, udfordringer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Ejby eller har andre erfaringer med VVS i Ejby eller bare generelt! Det gælder selvom om du er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012