Få 3 bud på VVS’er i Odense M – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Odense M

VVS Odense M – Hvis du har brug for en blikkenslager til dit VVS projekt i Odense M, så læs med lige her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagerfirmaer til skarpe priser.

Hvis man skal fixe din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS arbejde i Odense M, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager firma eller VVS installatør i Odense M med 3Byggetilbud – Derfor!

Det giver overordentlig god mening! Hvis man kontakter en blikkenslager virksomhed eller VVS firma i Odense M direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre leverandører om buddet.
Det gælder alle typer jobs, men specielt de mindre projekter til priser på mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Odense M prissætte jobbet uden at tage hensyn til at virksomheden skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager virksomhed firmaer i Odense M og det omkringliggende område.
Derfor vil prisen ofte blive markant højere end hvis man indsender sin udfordring videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive udbudt til blikkenslager installatører og professionelle VVS montører, der vil være bevidste om at andre også får muligheden for giver et tilbud på jobbet. På den måde vil du modtage markant bedre prissætninger på dit job!

Man ville kunne få 3 bud på blikkenslagerfirmaer og VVS firmaer lige her, hvor du også kan finde ud af mere om ideen:

Huskeliste til valg af blikkenslagermester og VVS montør i Odense M

Hvis man indsender en fremstilling af din opgave på 3Byggetilbud, så kan det være en udmærket ide, at lave opgavebeskrivelsen så detaljerig som overhovedet mulig. På den måde får du de optimale og mest eksakte bud.
Såfremt man ikke har styr på de professionelle begreber, så beskriv opgaven og det slutresultat som du ønsker, så godt som du kan med almindeligt dansk. Når det kommer til stykket er det ikke det afgørende om du navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Man skal nok blive forstået!
Såfremt der er ting, som der er uvished om hvorledes det vil se ud, så forklar også at blikkenslagervirksomheden og VVS’eren gerne må komme med et bud der! Typisk jo mere du beskriver, des nemmere er det for de kompetente blikkenslagere og VVS montører at levere professionelle tilbud på løsninger til dit projekt.

Så snart man får Tre bud så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager firmaet eller VVS’eren en del af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Er forslaget velovervejet og tænkt godt igennem – først og fremmest ved komplekse løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men selvfølgelig er prisen en essentiel faktor – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som den ene faktor for at finde din nye blikkenslager virksomhed i Odense M
 • Læs mere om det firma du overvejer på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det eksklusiv materialer – og hvor meget vil materialer i så fald koste
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han fuldstændig uerfaren eller en rutineret ræv i VVS faget

Ovenstående er blot vores vejledende råd. Noget af det vigtigste ting er at følge sin intuition for om det her skulle være et godt forslag eller ej!

Har du brug for en blikkenslager eller vvs virksomhed?

Rigtig mange ved ikke der er en lille forskel på en VVS’er og en blikkenslager virksomhed, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil udpræget foretage opgaver udenfor, mens en VVS montør som regel laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers jobs kunne eksempelvis være:

 • Inddækning af skorsten og håndtering af vindskeder
 • At sætte tagrender op
 • Nedløbsinstallation
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS installatørs arbejdsopgaver er for eksempel:

 • Opsætning af rør indendøre
 • Vedligehold og betjening og renovation af rør med varme, ventilation og sanitet
 • Montering af afløb i køkken og badeværelser
 • Fastgøring af håndvaske, karbade og brusebade
 • Opsætning af vandmåler
 • Opsætning og vedligehold af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS arbejde i Odense M

Har du en kommentar til blikkenslagere eller VVS projekt i Odense M, så skriv endelig nedenfor. Det gælder uagtet om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, udfordringer og løsninger, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagere i Odense M eller har andre erfaringer med VVS i Odense M eller blot generelt! Det gælder uagtet om man er privat eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012