Få 3 bud på VVS’er i Odense SØ – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS’er i Odense SØ

VVS Odense SØ – Når du leder efter en blikkenslager til dit VVS projekt i Odense SØ, så læs med her, og find gode blikkenslagere til rimelige priser.

Hvis du skal klare dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS arbejde i Odense SØ, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Odense SØ med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det er virkelig ikke så underligt. Hvis du kontakter en blikkenslagermester eller VVS montør i Odense SØ direkte, så regner virksomheden til at starte med ikke, at der er andre udbydere om buddet.
Det gælder for så vidt alle typer projekter, men specielt de mindre arbejde til mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Odense SØ vurdere prisen på jobbet uden at forholde sig til til at virksomheden skal konkurrere med andre VVS montører og blikkenslager firmaer i Odense SØ og det omkringliggende område.
Derfor vil prisen typisk være noget højere end hvis du sender sit projekt videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive udbudt til blikkenslager installatører og kompetente VVS firmaer, der vil være klar over at andre også byder på opgaven. Det gør, at du vil få rigtig meget bedre prissætninger på dit arbejde!

Du ville kunne modtage 3 tilbud på blikkenslagere og VVS montører lige her, hvor du også kan finde ud af mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslagermester og VVS virksomhed i Odense SØ

Hvis du indsender en beskrivelse af din udfordring på 3Byggetilbud, så kan det være en fordelagtig ide, at lave beskrivelsen af opgaven så detaljeret som overhovedet mulig. Det gør, at man kan modtage de optimale og mest eksakte bud.
Såfremt du ikke skulle have helt styr på de faglige termer, så prøv at beskrive projektet og den løsning som du gerne vil have, så godt du kan på normalt dansk. Når alt kommer til alt er det underordnet om du navngiver en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Du vil blive forstået!
Såfremt der kan være ting, som du er i i vildrede om hvorledes det skal se ud, så forklar også at blikkenslagervirksomheden og VVS’eren er velkommen til at komme med et udkast der! Generelt des mere detaljeret du skriver, jo nemmere er det for de kompetente blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at levere kompetente tilbud på løsninger til din udfordring.

Så snart man får 3 forslag så er det vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslagerfirmaet eller VVS’eren en del af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Virker tilbuddet godt og gennemtænkt – navnlig ved store løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men selvfølgelig er prisen en vigtig faktor – bare ikke stir dig blind på prisen som den ene parameter for at finde din nye blikkenslagermester i Odense SØ
 • Læs mere om den virksomhed du tænker på at vælge på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er løsningen bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Har blikkenslagerfirmaet mange års erfaring? – er han helt grøn eller en garvet ræv i VVS branchen

Dette er blot vores vejledende tip. Noget af det vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om det her er et godt forslag eller ej!

Hvad har du brug for en blikkenslager virksomhed eller VVS firma?

Rigtig mange ved ikke der kan være en lille forskel på en vvs installatør og en blikkenslager, men det er faktisk ikke det samme. En blikkenslager vil generelt lave opgaver udenfor, mens en VVS montør som regel laver arbejde indenfor.

En blikkenslagers opgaver kan for eksempel være:

 • Inddækning af skorsten og håndtering af vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Installation af nedløb
 • Hjælp med tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS installatørs jobs er eksempelvis:

 • Montering af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Montering af afløb i køkkener og badeværelser
 • Installation af håndvaske, karbade og brusebade
 • Montering af vandmåler
 • Opsætning og vedligehold af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgaver i Odense SØ

Har du en bemærkning til blikkenslagerfirmaer eller VVS opgave i Odense SØ, så skriv endelig under teksten. Det gælder selvom om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Odense SØ eller har andre erfaringer med VVS i Odense SØ eller bare in general! Dette gælder uagtet om du er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012