Få 3 bud på VVS’er i Ølstykke – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS firma i Ølstykke

VVS Ølstykke – Hvis du har brug for en blikkenslager til dit VVS opgave i Ølstykke, så læs med lige her, og her kan du nemlig finde VVS’ere og blikkenslagere til skarpe priser.

Hvis man skal fixe dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS arbejde i Ølstykke, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Ølstykke med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det giver virkelig god mening! Såfremt man kontakter en blikkenslager eller VVS firma i Ølstykke direkte, så forventer firmaet som udgangspunkt ikke, at der kan være andre spillere om tilbuddet.
Det gælder alle slags jobs, men specielt de mindre arbejde til mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Ølstykke sætte prisen på jobbet uden at forholde sig til til at virksomheden skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslager firmaer i Ølstykke og det nærliggende område.
På den måde vil prisen ofte være noget højere end hvis du sender sin opgave til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive sat på udbud til blikkenslager installatører og professionelle VVS montører, der er klar over at andre også byder på opgaven. Det gør, at du vil modtage meget bedre priser på dit projekt!

Du kan modtage tre tilbud på blikkenslagere og VVS installatører lige her, hvor du også kan læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Checkliste til valg af blikkenslagermester og VVS installatør i Ølstykke

Når man indsender en skildring af din udfordring på 3Byggetilbud, så er det en anbefalelsesværdig ide, at skabe beskrivelsen af opgaven så detaljerig som mulig. På den måde får man de bedst mulige og mest eksakte forslag.
Hvis du ikke har styr på de professionelle begreber, så beskriv opgaven og det slutresultat som du ønsker, så godt som du kan i et helt normalt sprog. Når alt kommer til alt er det ikke det afgørende om du kalder en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Man skal nok blive forstået!
Dersom der vil være elementer, som der er uvished om hvordan det skal se ud, så beskriv også at blikkenslageren og VVS virksomheden gerne må komme med et forslag der! Generelt jo mere detaljerigt du skriver, des lettere er det for de dygtige blikkenslagere og VVS installatører at levere kompetente forslag på løsninger til din udfordring.

Så snart man får 3 forslag så kan det være vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslagervirksomheden eller VVS’eren medlem af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om her)
 • Virker buddet godt og gennemtænkt – særligt ved komplekse løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men selvfølgelig er prisen en betydningsfuld omstændighed – bare ikke se dig blind på prisen som den eneste faktor for at vælge din nye blikkenslager i Ølstykke
 • Find ud af mere om de firmaer du tænker på at vælge på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske forslag på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det eksklusiv materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Har blikkenslager firmaet mange års erfaring? – er vedkommende ganske grøn eller en erfaren ræv i VVS branchen

Dette er bare vores vejledende råd. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om dette her kan være et godt tilbud eller ej!

Hvad har du brug for en blikkenslager eller vvs montør?

Rigtig mange ved ikke der er en markant forskel på en vvs installatør og en blikkenslagermester, men det er egentlig ikke det samme. En blikkenslagermester vil typisk udføre jobs udenfor, mens en VVS installatør oftest laver arbejde indendøre.

En blikkenslagers projekter kunne eksempelvis være:

 • Skorstensinddækning og vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Nedløbsinstallation
 • Arbejde med nye tage
 • Renovering af tage

En VVS installatørs arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • Opsætning af rør indendøre
 • Vedligehold og service og renovation af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkken og badeværelse
 • Installation af håndvaske, karbade og brusebade
 • Opsætning af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS arbejde i Ølstykke

Har du en slutbemærkning til blikkenslagere eller VVS opgave i Ølstykke, så kommenter endelig nedenunder. Dette gælder selvom om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, brug af fittings, blik, problemer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Ølstykke eller har andre erfaringer med VVS i Ølstykke eller blot generelt! Dette gælder selvom om du er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012