Få 3 bud på VVS’er i Pandrup – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Pandrup

VVS Pandrup – Når du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Pandrup, så følg med lige her, og find gode blikkenslagere til billige priser.

Hvis man skal klare din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS arbejde i eller omkring Pandrup, så kan du modtage dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager virksomhed eller VVS installatør i Pandrup med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det giver overordentlig god mening! Hvis du tager kontakt til en blikkenslager virksomhed eller VVS virksomhed i Pandrup direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre leverandører om buddet.
Det gælder for så vidt alle typer opgaver, men særligt de mindre projekter til priser på mindre end 20-30.000 kroner. Her vil den typiske VVS installatør i Pandrup prissætte projektet uden at forholde sig til til at firmaet skal konkurrere med andre VVS installatører og blikkenslager firmaer i Pandrup og det omkringliggende område.
På den måde vil prisen typisk være noget højere end hvis man indsender sit projekt videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager installatører og dygtige VVS montører, som vil være klar over at der også er andre der byder på projektet. På den måde vil du modtage rigtig meget bedre priser på dit projekt!

Du kan modtage tre tilbud på blikkenslagere og VVS firmaer her, hvor du også kan finde ud af mere om konceptet:

Checkliste til valg af blikkenslagermester og VVS’er i Pandrup

Når du sender en beskrivelse af dit projekt på 3Byggetilbud, så kan det være en god ide, at skabe opgavebeskrivelsen så detaljeret som mulig. På den måde får du de optimale og mest præcise tilbud.
Hvis man ikke skulle have kontrol på de faglige udtryk, så prøv at forklare opgaven og den slutløsning som du gerne vil have, så godt som du kan på normalt dansk. Når det kommer til stykket er det underordnet om man navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Du vil blive forstået!
Dersom der kan være ting, som der skulle være uvished om hvordan det skal se ud, så nævn også at blikkenslager virksomheden og VVS montøren gerne må komme med et bud der! Typisk des mere detaljerigt du skriver, jo lettere er det for de professionelle blikkenslagerfirmaer og VVS montører at komme med kompetente tilbud på løsninger til din udfordring.

Når du får Tre tilbud så kan det være vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslagervirksomheden eller VVS’eren en del af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om her)
 • Er buddet velovervejet og tænkt godt igennem – fortrinsvis ved store løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men naturligvis er prisen en væsentlig omstændighed – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som eneste faktor for at vælge din nye blikkenslager i Pandrup
 • Læs mere om de firmaer du tænker på at vælge på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det eksklusiv materialer – og hvor meget vil materialer i så fald koste
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han fuldstændig ny eller en garvet ræv i VVS faget

Ovenstående er bare vores vejledende tips. Noget af det vigtigste ting er at følge sin intuition for om det her er et godt tilbud eller ikk!

Hvad har du brug for en blikkenslager virksomhed eller vvs montør?

Virkelig mange forstår ikke at der kan være forskel på en vvs installatør og en blikkenslager, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslager vil typisk håndtere opgaver udenfor, mens en VVS montør som regel udfører arbejde inde i huset.

En blikkenslagers projekter kan for eksempel være:

 • Inddækning af skorsten og vindskeder
 • Tagrendearbejde
 • Nedløbsmontering
 • Tagarbejde
 • Tagrenovering

En VVS installatørs arbejdsopgaver er for eksempel:

 • Installation af rør indendøre
 • Vedligehold og service og renovering af rør med varme, vand og sanitet
 • Installering af afløb i køkken og badeværelser
 • Installering af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installering af vandmåler
 • Opsætning og vedligehold af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS projekt i Pandrup

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS arbejde i Pandrup, så kommenter endelig nedenunder. Dette gælder selvom om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, håndtering af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, anvendelse af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Pandrup eller har andre erfaringer med VVS i Pandrup eller blot generelt! Det gælder uagtet om man er privatkunde eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012