Få 3 bud på VVS’er i Rødekro – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS firma i Rødekro

VVS Rødekro – Hvis du leder efter en blikkenslager til dit VVS projekt i Rødekro, så følg med lige her, og find gode blikkenslagere til gode priser.

Hvis man skal ordne dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet badafløb og køkkenafløb eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i Rødekro, så kan du erhverve dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager firma eller VVS firma i Rødekro med 3Byggetilbud – Hvorfor?

Det er ret beset ikke så underligt. Dersom man kontakter en blikkenslager eller VVS’er i Rødekro direkte, så formoder firmaet til at starte med ikke, at der er andre leverandører om tilbuddet.
Det gælder alle arter af opgaver, men specielt de små arbejde til priser på mindre end 20-30.000 kr. Derfor vil den typiske VVS installatør i Rødekro prissætte projektet uden at forholde sig til til at de skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslager virksomhed firmaer i Rødekro og det omliggende område.
Således vil prisen typisk være noget højere end hvis du sender sin udfordring videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager montører og professionelle VVS installatører, der er klar over at andre også får muligheden for giver et tilbud på jobbet. Det gør, at du vil modtage meget bedre priser på dit arbejde!

Man kan modtage tre tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS montører lige her, hvor du også kan læse mere om konceptet:

Huskeliste til valg af blikkenslagermester og VVS installatør i Rødekro

Hvis man indsender en fremstilling af din opgave på 3Byggetilbud, så er det en hensigtsmæssig ide, at gøre opgavebeskrivelsen så detaljerig som overhovedet mulig. På den måde får du de bedst mulige og mest præcise bud.
Hvis du ikke har kontrol på de tekniske udtryk, så beskriv opgaven og den slutløsning som du ønsker, så godt du kan i et helt normalt sprog. Når det kommer til stykket er det underordnet om man navngiver en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Du vil nok blive forstået alligevel!
Såfremt der er elementer, som der er uvished om hvorledes det vil se ud, så beskriv også at blikkenslagervirksomheden og VVS’eren gerne må komme med et forslag der! Generelt des mere detaljeret du skriver, jo lettere er det for de kompetente blikkenslagere og VVS installatører at udvikle professionelle bud på løsninger til din opgave.

Når man får 3 forslag så kan det være vigtigt at være tænke over følgende:

 • Er blikkenslagerfirmaet eller VVS montøren en del af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse mere om her)
 • Virker tilbuddet godt og tænkt godt igennem – særligt ved komplekse løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men selvfølgelig er prisen en betydelig omstændighed – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som eneste faktor for at vælge din nye blikkenslager i Rødekro
 • Find ud af mere om den eller de leverandører du overvejer på hjemmesider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er han ganske uerfaren eller en erfaren ræv i VVS branchen

Ovenstående er bare vores vejledende tip. Noget af det vigtigste ting er at følge sin intuition for om dette her kan være et godt forslag eller ikk!

Har du brug for en blikkenslager virksomhed eller vvs montør?

Rigtig mange forstår ikke at der kan være en lille forskel på en VVS’er og en blikkenslager, men når det kommer til stykket er det ikke det samme. En blikkenslager virksomhed vil typisk lave projekter udenfor, mens en VVS montør oftest udfører arbejde indenfor.

En blikkenslagers arbejde kan eksempelvis være:

 • Inddækning af skorsten og inddækning af vindskeder
 • At opsætte og renovere tagrender
 • Nedløbsmontering
 • Hjælp med tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • Opsætning af rør inden i huset
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkken og badeværelser
 • Installation af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installering af vandmåler
 • Gasanlægsinstallering

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Bemærkninger til VVS opgave i Rødekro

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS opgave i Rødekro, så skriv endelig nedenunder. Det gælder uagtet om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Rødekro eller har andre erfaringer med VVS i Rødekro eller blot in general! Dette gælder selvom om du er privat eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012

Flere artikler