Få 3 bud på VVS’er i Vejle – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS’er i Vejle

VVS Vejle – Hvis du leder efter en blikkenslager til dit VVS opgave i Vejle, så følg med lige her, og find gode blikkenslagere til rimelige priser.

Så snart man skal klare din skorstensinddækning, dine tagrender, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i eller omkring Vejle, så kan du erhverve dig 3 tilbud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS installatør i Vejle med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det er ret beset ikke så underligt. Hvis man tager kontakt til en blikkenslagermester eller VVS firma i Vejle direkte, så forventer virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre leverandører om buddet.
Det gælder for så vidt alle arter af projekter, men specielt de mindre projekter til priser på mindre end 20-30.000 kr. Derfor vil den typiske VVS installatør i Vejle prissætte opgaven uden at forholde sig til til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslager firmaer i Vejle og det omkringliggende område.
På den måde vil prisen ofte blive markant højere end hvis man sender sin opgave til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive udbudt til blikkenslager firmaer og professionelle VVS firmaer, der er klar over at andre også får muligheden for giver et tilbud på opgaven. På den måde vil du modtage rigtig meget bedre prissætninger på dit arbejde!

Man ville kunne modtage tre tilbud på blikkenslagere og VVS installatører lige her, hvor du også kan læse mere om konceptet:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS virksomhed i Vejle

Hvis du indsender en beskrivelse af din udfordring på 3Byggetilbud, så er det en fortræffelig ide, at lave beskrivelsen af opgaven så detaljerig som overhovedet mulig. På den måde får man de bedst mulige og mest eksakte forslag.
Hvis du ikke har styr på de faglige termer, så beskriv projektet og den slutløsning som du ønsker, så godt du kan på normalt dansk. Når det kommer til stykket er det ikke afgørende om man navngiver en vandhane for armatur eller vandhane. Du vil blive forstået alligevel!
Hvis der kan være ting, som du er i tvivl om hvorledes det vil se ud, så beskriv også at blikkenslager virksomheden og VVS installatøren gerne må komme med et forslag der! Typisk des mere du skriver, jo lettere er det for de dygtige blikkenslagere og VVS installatører at komme med professionelle bud på løsninger til dit projekt.

Når du får Tre forslag så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslagerfirmaet eller VVS installatøren medlem af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om her)
 • Virker tilbuddet godt og tænkt godt igennem – fortrinsvis ved større løsninger
 • Bedst er ikke nødvendigvis synonymt med det billigste – men selvfølgelig er prisen en væsentlig parameter – bare ikke stir dig alt for blin på prisen som den ene parameter for at vælge din nye blikkenslagermester i Vejle
 • Find ud af mere om den virksomhed du tænker på at vælge på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Er forslaget bæredygtig og holder den økonomisk på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det uden materialer – og hvor stor ekstra udgift vil materialer udgøre
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er vedkommende fuldstændig ny eller en erfaren ræv i VVS faget

Ovenstående er bare vores vejledende tips. En af de vigtigste ting er at følge sin mavefornemmelse for om dette her er et godt forslag eller ikke!

Hvad har du brug for en blikkenslager virksomhed eller vvs installatør?

Virkelig mange forstår ikke der er en lille forskel på en vvs installatør og en blikkenslager, men når det kommer til stykket er det ikke det samme. En blikkenslagermester vil typisk håndtere projekter udendørs, mens en VVS montør som oftest laver arbejde indenfor.

En blikkenslagers opgaver kunne for eksempel være:

 • Inddækning af skorsten og vindskeder
 • At opsætte og renovere tagrender
 • Nedløbsinstallation
 • Arbejde med nye tage
 • Tagrenovering

En VVS installatørs arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • Installation af rør indendøre
 • Vedligehold og service og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Installation af afløb i køkken og badeværelser
 • Fastgøring af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installering af vandmåler
 • Montering af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgaver i Vejle

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS arbejde i Vejle, så kommenter endelig nedenfor. Det gælder uagtet om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Vejle eller har andre erfaringer med VVS i Vejle eller blot overordnet! Dette gælder selvom om man er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012