Få 3 bud på VVS’er i Vesterbro – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Modtag 3 bud på blikkenslager eller VVS virksomhed i Vesterbro

VVS Vesterbro – Når du leder efter en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Vesterbro, så læs med lige her, og find gode blikkenslagere til billige priser.

Så snart man skal fixe dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager jobs og VVS arbejde i eller omkring Vesterbro, så kan du erhverve dig 3 tilbud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager firma eller VVS installatør i Vesterbro med 3Byggetilbud – Sådan gør du

Det giver virkelig god mening! Hvis du tager kontakt til en blikkenslagermester eller VVS’er i Vesterbro direkte, så regner firmaet som udgangspunkt ikke, at der er andre spillere om buddet.
Det gælder for så vidt alle slags projekter, men specielt de små arbejde til mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Vesterbro vurdere prisen på jobbet uden at tage hensyn til at virksomheden skal konkurrere om opgaven med andre VVS montører og blikkenslager firmaer i Vesterbro og det nærliggende område.
På den måde vil prisen ofte blive markant højere end hvis du indsender sin opgave videre til 3Byggetilbud. Her vil projektet blive udbudt til blikkenslager firmaer og professionelle VVS installatører, som er klar over at der også er andre der byder på projektet. Det gør, at du vil modtage markant bedre prissætninger på dit arbejde!

Man ville kunne få tre bud på blikkenslagere og VVS montører lige her, hvor du også kan læse mere om ideen:

Huskeliste til valg af blikkenslager virksomhed og VVS firma i Vesterbro

Hvis man sender en beskrivelse af dit job på 3Byggetilbud, så kan det være en fordelagtig ide, at skabe beskrivelsen af opgaven så udførlig som overhovedet mulig. Det gør, at man kan modtage de optimale og mest præcise tilbud.
Såfremt du ikke skulle have kontrol på de faglige begreber, så beskriv udfordringen og det resultat som du gerne vil have, så godt du kan med almindeligt dansk. Når alt kommer til alt er det mindre vigtigt om man kalder en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Man skal nok blive forstået!
Såfremt der vil være ting, som der er usikkerhed om hvordan det vil se ud, så nævn også at blikkenslageren og VVS firmaet gerne må komme med et udkast der! Typisk jo mere detaljerigt du skriver, des lettere er det for de professionelle blikkenslagerfirmaer og VVS installatører at komme med professionelle tilbud på løsninger til din opgave.

Når du modtager 3 bud så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS’eren en del af Garantiordningen for håndværkerfirmaer (den kan du læse om her)
 • Er forslaget godt og tænkt godt igennem – særligt ved store løsninger
 • Bedst er ikke altid det det billigste – men selvfølgelig er prisen en vigtig omstændighed – blot ikke se dig blind på prisen som eneste parameter for at finde din nye blikkenslager i Vesterbro
 • Find ud af mere om den virksomhed du overvejer på websites som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er vedkommende ganske grøn eller en garvet ræv i VVS branchen

Ovenstående er blot vores vejledende råd. En af de vigtigste ting er at følge sin intuition for om dette her kan være et godt tilbud eller ikke!

Har du brug for en blikkenslagermester eller vvs virksomhed?

Adskillige forstår ikke at der er en lille forskel på en vvs installatør og en blikkenslager, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslagermester vil udpræget udføre opgaver udenfor huset, mens en VVS installatør oftest laver arbejde indenfor.

En blikkenslagers arbejde kunne eksempelvis bestå i:

 • Inddækning af skorsten og inddækning af vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Installation af nedløb
 • Arbejde med nye tage
 • Renovering af tage

En VVS installatørs jobs er eksempelvis:

 • Installation af rør indenfor
 • Vedligehold og betjening og renovering af rør med varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstalleringer i køkkener og badeværelse
 • Montering af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installation af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS projekt i Vesterbro

Har du en anmærkning til blikkenslagere eller VVS arbejde i Vesterbro, så skriv endelig nedenfor. Dette gælder selvom om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, brug af fittings, blik, problemer og løsninger, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagere i Vesterbro eller har andre erfaringer med VVS i Vesterbro eller bare in general! Det gælder uanset om man er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012