Få 3 bud på VVS’er i Virum – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 bud på blikkenslager eller VVS’er i Virum

VVS Virum – Hvis du har brug for en blikkenslager eller VVS’er til dit VVS projekt i Virum, så følg med her, og find gode blikkenslagere til skarpe priser.

Så snart du skal fixe dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i eller omkring Virum, så kan du få dig 3 bud på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS virksomhed i Virum med 3Byggetilbud – Her er catchet!

Det giver overordentlig god mening! Dersom du tager kontakt til en blikkenslager virksomhed eller VVS i Virum direkte, så formoder virksomheden som udgangspunkt ikke, at der er andre spillere om tilbuddet.
Det gælder alle slags projekter, men særligt de små arbejde til mindre end 20-30.000 kr. Derfor vil den typiske VVS installatør i Virum vurdere prisen på projektet uden at forholde sig til til at firmaet skal konkurrere med andre VVS montører og blikkenslager virksomhed firmaer i Virum og det nærliggende område.
Således vil prisen ofte være markant højere end hvis du sender sin opgave til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive sat på udbud til blikkenslager firmaer og kompetente VVS firmaer, som vil være klar over at der også er andre der byder på jobbet. På den måde vil du modtage meget bedre priser på dit arbejde!

Man kan modtage 3 bud på blikkenslagere og VVS installatører lige her. Her kan du også læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS montør i Virum

Hvis du sender en skildring af dit projekt på 3Byggetilbud, så kan det være en god ide, at skabe opgavebeskrivelsen så detaljerig som mulig. På den måde får man de bedst mulige og mest eksakte bud.
Hvis du ikke har helt styr på de tekniske begreber, så prøv at forklare projektet og det resultat som du gerne vil have, så godt som du kan i et helt almindeligt sprog. Når alt kommer til alt er det mindre vigtigt om du navngiver en vandhane for badarmatur eller en vandhane til badeværelset. Man vil nok blive forstået alligevel!
Dersom der vil være elementer, som der skulle være uvished om hvorledes det vil se ud, så nævn også at blikkenslager virksomheden og VVS virksomheden gerne må komme med et forslag der! Typisk des mere du skriver, jo lettere er det for de dygtige blikkenslagere og VVS montører at levere kompetente forslag på løsninger til dit projekt.

Så snart du får Tre tilbud så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager virksomheden eller VVS montøren en del af Garantiordningen for håndværkere (den kan du læse mere om her)
 • Er buddet godt og tænkt godt igennem – især ved store løsninger
 • Bedst er ikke altid det det billigste – men naturligvis er prisen en væsentlig faktor – bare ikke stir dig blind på prisen som eneste parameter for at udpege din nye blikkenslager virksomhed i Virum
 • Læs mere om den virksomhed du overvejer på sider som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Vær opmærksom på om materialer er inklusiv eller eksklusiv i tilbuddet
 • Hvor mange års erfaring har blikkenslageren – er vedkommende ganske grøn eller en rutineret ræv i VVS branchen

Ovenstående er bare vores vejledende tips. Noget af det vigtigste ting er at følge sin fornemmelse i maven for om dette her kan være et godt forslag eller ikke!

Hvad har du brug for en blikkenslagermester eller VVS’er?

Virkelig mange ved ikke der kan være en markant forskel på en VVS’er og en blikkenslager virksomhed, men faktisk er det ikke det samme. En blikkenslagermester vil generelt håndtere jobs udenfor huset, mens en VVS montør som regel udfører arbejde inde i huset.

En blikkenslagers jobs kunne eksempelvis bestå i:

 • Skorstensinddækning og håndtering af vindskeder
 • Opsætning af tagrender
 • Nedløbsmontering
 • Tagarbejde
 • Renovering af tage

En VVS montørs opgaver er eksempelvis:

 • Opsætning af rør indendøre
 • Vedligehold og service og renovering af rør med forbindelse til varme, vand og sanitet
 • Afløbsinstallationer i køkken og badeværelser
 • Fastgøring af håndvaske, karbade og brusebade
 • Installering af vandmåler
 • Gasanlægsinstallering

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgave i Virum

Har du en slutbemærkning til blikkenslagere eller VVS opgave i Virum, så skriv endelig under teksten. Dette gælder uagtet om man vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, arbejde med smede opgaver, gas, anvendelse af fittings, blik, udfordringer og resultater, god eller ringe service, anbefalinger af blikkenslagere i Virum eller har andre erfaringer med VVS i Virum eller blot overordnet! Det gælder uagtet om du er privatkunde eller erhverv!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012