Få 3 bud på VVS’er i Vollsmose – En blikkenslager til at håndtere din udfordring

Få 3 tilbud på blikkenslager eller VVS’er i Vollsmose

VVS Vollsmose – Hvis du har brug for en blikkenslager til dit VVS opgave i Vollsmose, så følg med lige her, og find gode blikkenslagere til skarpe priser.

Hvis man skal ordne dine tagrender, skorstensinddækning,, få ordnet afløb til bad og køkken eller andre blikkenslager opgaver og VVS opgaver i eller omkring Vollsmose, så er det muligt at få 3 skarpe tilbud med på 3Byggetilbud.

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Blikkenslager eller VVS installatør i Vollsmose med 3Byggetilbud – Derfor!

Det giver overordentlig god mening! Hvis man kontakter en blikkenslager virksomhed eller VVS i Vollsmose direkte, så formoder virksomheden til at starte med ikke, at der er andre spillere om tilbuddet.
Det gælder for så vidt alle typer opgaver, men særligt de mindre jobs til mindre end 20-30.000 kr. Her vil den typiske VVS installatør i Vollsmose prissætte projektet uden at forholde sig til til at firmaet skal konkurrere om opgaven med andre VVS installatører og blikkenslager virksomhed firmaer i Vollsmose og det nærliggende område.
Derfor vil prisen ofte være noget højere end hvis du indsender sin opgave videre til 3Byggetilbud, hvor opgaven vil blive sat på udbud til blikkenslager montører og kompetente VVS montører, som vil være bevidste om at andre også giver et bud på opgaven. På den måde vil du få meget bedre prissætninger på dit job!

Man kan modtage 3 tilbud på blikkenslagerfirmaer og VVS montører her. Her kan du også læse mere om ideen bag 3 Byggetilbud:

Huskeliste til valg af blikkenslager og VVS installatør i Vollsmose

Hvis du sender en beskrivelse af din udfordring på 3Byggetilbud, så kan det være en fordelagtig ide, at gøre beskrivelsen af opgaven så detaljerig som overhovedet mulig. På den måde får du de optimale og mest nøjagtige bud.
Hvis man ikke har kontrol på de tekniske udtryk, så beskriv projektet og det resultat som du gerne vil have, så godt som du kan i et helt almindeligt sprog. Når alt kommer til alt er det mindre vigtigt om man kalder en vandhane for køkkenarmatur eller køkkenvandhane. Du vil blive forstået alligevel!
Dersom der vil være ting, som der skulle være usikkerhed om hvordan det vil se ud, så nævn også at blikkenslagerfirmaet og VVS montøren er velkommen til at komme med et udkast der! Typisk jo mere detaljerigt du skriver, des nemmere er det for de professionelle blikkenslagere og VVS montører at komme med kompetente tilbud på løsninger til din udfordring.

Så snart du får 3 forslag så kan det være vigtigt at være opmærksom på følgende:

 • Er blikkenslager firmaet eller VVS’eren medlem af Garantiordningen for blikkenslagere og andre håndværkerfirmaer (den kan du læse om lige her)
 • Er tilbuddet velovervejet og gennemtænkt – især ved komplekse løsninger
 • Billigt er ikke altid bedst – men naturligvis er prisen en vigtig parameter – bare ikke stir dig blind på prisen som den eneste faktor for at udplukke din nye blikkenslager i Vollsmose
 • Find ud af mere om den eller de leverandører du overvejer på domæner som Trustpilot, Bedømmelse.dk eller Anmeld-haandvaerker.dk
 • Virker dette som grønne og økonomiske løsninger på sigt
 • Er tilbuddet med både mandetimer og materialer eller er det eksklusiv materialer – og hvor meget vil materialer i så fald koste
 • Har blikkenslager virksomheden flere års erfaring? – er vedkommende ganske uerfaren eller en rutineret ræv i VVS branchen

Dette er bare vores vejledende råd. En af de vigtigste ting er at følge sin intuition for om dette her kan være et godt forslag eller ej!

Hvad har du brug for en blikkenslager virksomhed eller vvs virksomhed?

Virkelig mange ved ikke der kan være forskel på en vvs virksomhed og en blikkenslagermester, men det er egentlig ikke det samme. En blikkenslagermester vil udpræget foretage jobs udenfor, mens en VVS montør som regel laver arbejde inde i huset.

En blikkenslagers arbejde kunne for eksempel være:

 • Skorstensinddækning og håndtering af vindskeder
 • At sætte tagrender op
 • Nedløbsmontering
 • Arbejde med nye tage
 • Renovering af tage

En VVS installatørs opgaver er for eksempel:

 • Installering af rør indenfor i huset
 • Vedligehold og service og renovation af rør med forbindelse til varme, ventilation og sanitet
 • Installering af afløb i køkken og badeværelser
 • Montering af brusebade, karbade og håndvaske
 • Installation af vandmåler
 • Installation af gasanlæg

(Tekst link til 3Byggetilbud)

Kommentarer til VVS opgaver i Vollsmose

Har du en bemærkning til blikkenslagere eller VVS projekt i Vollsmose, så skriv endelig nedenfor. Dette gælder uanset om du vil have hjælp til fjernvarme, badeværelser, behandling af skimmelsvamp i væg, smedearbejde, gas, brug af fittings, blik, problemer og resultater, god eller dårlig service, anbefalinger af blikkenslagerfirmaer i Vollsmose eller har andre erfaringer med VVS i Vollsmose eller bare in general! Det gælder uanset om du er privat eller erhvervskunde!

Better.dk

En del af KH Online Medier
Vesterbrogade 20
1620 Kbh V
CVR: 37103012