8 tips til et rent badeværelse

Rengøring af badeværelset er aldrig sådan rigtig sjovt. Det skal dog gøres. Et rent badeværelse har nemlig flere fordele. Det er mere hygiejnisk, ser pænere ud og giver også en god start på dagen. Her får du tre tips til, hvordan du hurtigt og nemt kan rengøre badeværelset:

Den nemmeste måde at rengøre badeværelset på er at starte med toilettet. Først skal du skylle ud i toilettet. Brug derefter en toiletbørste til at skrubbe skålen. Sørg for at komme ind under kanten. Brug derefter en rengøringsopløsning eller eddike og vand til at tørre toilettet af på ydersiden. Glem ikke at rengøre sæde og låg!

Derefter skal du gå videre til vasken og bordpladerne. Tør alle overflader af med et desinfektionsmiddel eller et universalrengøringsmiddel. Sørg for at være opmærksom på områderne omkring vandhanen og

Her er en række tips til at gøre rengøringen af badeværelset lidt nemmere:

Opbevar en lille skraldespand på badeværelset

En lille skraldespand vil hjælpe med at holde badeværelset rent ved at forhindre, at affaldet samler sig på gulve og overflader. Læg alle brugte servietter, vatrondeller og andre ting i skraldespanden. Dette vil også hjælpe med at forhindre, at der opstår lugtgener på badeværelset.

Husk at tømme den lille skraldespand regelmæssigt.

Tør vasken, bordpladerne og toilettet af efter hver brug

Dette vil hjælpe med at forhindre bakterier og bakterier i at sprede sig. Det vil også gøre rengøringen meget lettere. Tør eventuelle spild op med en ren klud, så snart de opstår.

Husk at bruge toiletbørsten og hav evt en brugt tandbørste liggende til at fjerne kalk fra håndvasken eller rense særligt genstridige fliser.

Lad ikke våde håndklæder ligge på gulvet

Hæng våde håndklæder op til tørre. Det vil hjælpe med at forhindre, at der vokser skimmel og meldug. Våde håndklæder kan også være en risiko for at glide, så det er bedst at hænge dem op efter brug.

Rengør brusebad, bad og toilet hver uge

Brug et badeværelsesrengøringsmiddel af god kvalitet, og skrub områderne godt. Vær særlig opmærksom på at fjerne sæberester. Dette kan gøres ved at bruge en svamp eller børste.

Sørg for, at badeværelset er godt ventileret

Åbn et vindue eller tænd for emhætten, når du tager brusebad eller bad, for at undgå fugt og kondensvand. Det vil også være med til at holde badeværelset frisk i duften.

Det er måske ikke sjovt at rengøre badeværelset, men hvis du følger disse tips, bliver det nemmere. Dit badeværelse vil være ren og frisk på ingen tid.

Få hjælp til rengøring af badeværelse

Hvis du ikke har tid eller lyst til at rengøre dit badeværelse selv, er det ikke nogen skam at få hjælp. Der findes masser af professionelle rengøringsfolk, som gerne vil gøre arbejdet for dig. Du skal bare sørge for at få nogle tilbud og referencer, før du hyrer nogen.